Cybex Sirona S i-Size Bilstol, Autumn Gold
Zoom

Cybex

Cybex Sirona S i-Size Bilstol, Autumn Gold

Gold Nyhet Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Velg farge: Rød
Midlertidig utsolgt
3 949 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Sirona S i-Size er en vendbar bilstol med medfølgende base, som lar barnet ditt kjøre bakovervendt opptil 105 cm. Dens nye design sørger for at også lengre barn har god beinplass, selv i mindre biler. Nakkestøtten er justerbar i tolv høydeposisjoner, og det integrerte beltet tilpasser seg etter nakkestøttens posisjon, slik at du kan være sikker på at beltet alltid er korrekt innstilt etter barnets lengde. Sirona S i-Size inngår i Cybex’ populære Gold-serie.

- Vinner av Red Dot Design Award
- Godkjent av ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, TCS, Autobild og Auto Motor Sport

Setet kan lenes bakover og er utstyrt med fempunktssele, slik at barnet ditt alltid sitter trygt og komfortabelt under hele bilturen. Stolen kan lenes bakover i fem posisjoner bakovervendt, og tre posisjoner framovervendt. Nakkestøtten kan høydejusteres i 12 posisjoner, i takt med at barnet ditt vokser.

Sirona S i-Size er utstyrt med en innovativ rotasjonsmekanisme, som lar deg rotere bilstolen 360°. Dette gjør det enklere å løfte ut eller spenne fast barnet ditt i stolen. Du kan enkelt justere roteringen og bilstolens helning med én hånd.

Sirona S i-Size er utstyrt med det lineære sidekollisjonsvernet Linear Side-impact Protection. Systemet absorberer kraften som oppstår ved eventuelle sidekollisjoner, og fører dem bort fra barnet. Beskyttelsen felles ut ved siden nærmest døren. Sammen med det energiabsorberende skallet, beskytter Sirona S i-Size barnet ditt i alle situasjoner.

- Passer for barn opptil 18 kg eller 105 cm (ca. 4 år)
- Lineært sidekollisjonsvern
- Energiabsorberende skall
- Justerbar i fem posisjoner bakovervendt
- Justerbar i tre posisjoner framovervendt
- Justerbar nakkestøtte i 12 posisjoner
- Justerbar fempunktssele
- Base inngår

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge et barnesete som passer akkurat ditt barns behov, og at det av og til kan bli litt mye man må tenke på, med forskjellige modeller, merker og funksjoner. For å gjøre det hele litt enklere for deg, henviser vi til vår bilstolguide:

Jollyrooms Bilstolguide
Jollyrooms Bilstolguide

Art: 10107064

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Godkjent i-Size
Retning Vendbar
Beltetype Fempunktsbelte
Montering ISOFIX
Base
Justerbar seterygg Ja
Maksimal vekt 18
Høyde (cm) 63,5
Lengde (cm) 70
Bredde (cm) 43
Avtagbart trekk Ja
Garanti 1 år
Vask Maskinvask
30°C
Vekt (kg) 15