BeSafe iZi Modular i-Size Bilstol inkl. Base, Burgundy Mélange
BeSafe iZi Modular i-Size Bilstol inkl. Base, Burgundy Mélange
BeSafe iZi Modular i-Size Bilstol inkl. Base, Burgundy Mélange

BeSafe

BeSafe iZi Modular i-Size Bilstol inkl. Base, Burgundy Mélange

Fri frakt
1 IGJEN
1 IGJEN
4 999 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

iZi Modular i-Size er en vendbar bilstol fra BeSafe, som kan skilte med høy sikkerhet og god komfort for barnet ditt. Bilstolen er en del av BeSafes innovative bilstolkonsept, Modular, som gir en helhetsløsning for barnet ditt fra 6 måneder opptil 4 års alder. Den monteres enkelt med den medfølgende iZi Modular i-Size-basen, som med en tydelig lydindikator viser når stolen er riktig montert, og dermed minimerer risikoen for feilmontering.

iZi Modular i-Size har en justerbar nakkestøtte, et internt fempunktsbelte og et medfølgende spedbarnsinnlegg, som omslutter barnet, gir en ekstra myk polstring og den best mulige sitteposisjonen for barnet. Bilstolen er også utstyrt med magneter som forenkler håndteringen av internbeltene, og holder de unna når de ikke er i bruk.

iZi Modular kan justeres i flere ulike helningsposisjoner med et enkelt håndgrep. For økt beskyttelse ved en eventuell sidekollisjon, er bilstolen utstyrt med sidekollisjonsvernet Side Impact Protection +, som har prestert veldig godt i kollisjonstester.

- Monteres enkelt med medfølgende base
- God komfort, med ekstra tykk polstring
- Justerbar helningsposisjon med et enkelt håndgrep
- Internt 5-punktsbelte
- Sidekollisjonsvern som absorberer kollisjonskraften
- Tydelige indikatorer viser om stolen er riktig montert

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon. OBS! Jollyroom anbefaler alle kunder å følge Trygg Trafikk og deres anbefalinger, om at barn skal sitte bakovervendt opp til 4-5 års alder. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse til å vendes tidligere, men barnet sitter alltid sikrest bakovervendt! Les gjerne vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolguide

Art: 905361

Bilder fra kunde