Du er kanskje også interessert i

Axkid ONE + Bakovervendt Bilstol, Tile Melange
Axkid ONE + Bakovervendt Bilstol, Tile Melange
Zoom

Andre kjøpte også

Du er kanskje også interessert i

Axkid

Axkid ONE + Bakovervendt Bilstol, Tile Melange

Fri frakt
2 IGJEN
Velg farge: Rød
2 IGJEN
8 499 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Axkid ONE+ setter en ny standard for bakovervendte bilstoler med ISOfix, ved å være den eneste på markedet som er godkjent i henhold til det aller nyeste i-Size-reglementet, noe som betyr at den kan brukes helt til barnet ditt er 123 cm høyt, eller veier maks 23 kilo. Øvrige bilstoler på markedet er godkjente for opptil 105 cm og 18 kg. Dette gjør at barnet ditt kan sitte bakovervendt i en kortere periode, noe som gir deg ca. 3 år lengre brukstid med en Axkid ONE+.

ONE+-stolen har en innovativ, unik design i herdet aluminium og stål, som skaper et beskyttende skall rundt stolen. Den sjokkabsorberende designen sprer ut kreftene ved en kollisjon, for å gi ditt barn den beste mulige beskyttelsen. Akkurat som alle Axkid-barneseter, er ONE+-modellen utstyrt med sidekollisjonsvern.

Denne stolen er dessuten utstyrt med Axkids Sleepwell-system, som gjør at du enkelt kan stille inn vinkelen på stolen etter at den er installert i bilen. Den kan vinkles i 42° for en komfortabel helning, det være seg om barnet er våkent eller sover. Stolen kan også skyves fram og tilbake etter installasjon. Dette skaper god plass til beina etter hvert som barnet vokser. Ventilasjonshull sørger for at barnet ditt holder rett temperatur i stolen, og den justerbare nakkestøtten samt fempunktsselen, gjør at han sitter sikkert og komfortabel.

ONE+ veier bare 10 kg, og kan installeres i bilen på bare 30 sekunder. Med seks selvforklarende steg og en selvstrammende antirotasjonsbøyle med audio-hjelpemidler, kan du raskt og enkelt se når stolen er korrekt montert i bilsetet.


- Lang brukstid, fra 9 mnd – 7 år.
- Trinnløs justering.
- Kan skyves med én hånd.
- God beinplass.
- Justerbar nakkestøtte (12 posisjoner).
- Rask installasjon.
- ASIP-sidekollisjonsvern.
- Fempunktssele.
- Ventilasjonssystem i setet.

OBS! Jollyroom anbefaler alle kunder å følge Trygg Trafikk og deres anbefalinger, om at barn skal sitte bakovervendt opptil 4-5 års alder. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse til å vendes tidligere, men barnet sitter alltid sikrest bakovervendt!

Art: 10079884

Bilder fra kunde

Videoklipp

Produktspesifikasjon

Godkjent i-Size
Retning Bakovervendt
Beltetype Fempunktsbelte
Montering ISOFIX
Justerbar seterygg Ja
Maksimal vekt 23
Anbefalt høyde (cm) 41–125
Avtagbart trekk Ja
Vekt (kg) 10

Andre kjøpte også

Du er kanskje også interessert i