Fri frakt

Recaro Zero.1 Elite i-Size Bilstol, Performance Black

7 499 kr
Slutt Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Zero. 1 Elite fra Recaro er en innovativ og prisbelønt bilstol med innebygd babybilstol, noe som gjør at den kan brukes allerede fra barnet ditt er nyfødt og frem til hen er cirka 4,5 år gammel (105 cm høy). Babybilstolen kan også kobles rett på barnevognen med kompatibel adapter (selges separat).

Recaro Zero. 1 Elite kan roteres 360 grader og er veldig sikker og komfortabel for barnet ditt, og den er godkjent i henhold til i-Size, noe som blant annet garanterer at barnet kan sitte bakovervendt til minst 15 måneders alder. Barnesetet kan brukes både bakover- og framovervendt, men vi på Jollyroom anbefaler at det kun brukes bakovervendt.

Spedbarnsinnlegg inngår og kan enkelt tas bort når barnet ditt har vokst og blitt større. Bilstolen har flere helningsinnstillinger, justerbar nakkestøtte og sidekollisjonsvern som kan tas av. Sikkerhetsindikatoren underletter installasjonen i bilen og gir maksimal sikkerhet siden den indikerer når intastallasjonen er korrekt utført.

Trekket er slitesterkt, har gode ventilasjonsegenskaper og kan tas av og vaskes i maskin.
Type:Babybilstol /Bilstol
Maksvekt:18 kg.
Anbefalt alder:ca 0–4,5 år (105 cm).
Godkjent:i-Size.
Testresultater:Stiftung Warentest: 2,5 (Gut).
Beltetype:Y-belte.
Montering:ISOFIX.
Mål stol:Babybilstol: B40 x D58–62 x H49 cm.

Bilstol: B44 x D63–68 x H61–69 cm.
Mål seterygg:ca B30 x H48–57 cm.
Egenvekt stol: 2,9 kg.
Avtagbart trekk:Ja.
Vaskbart trekk:Finvask 30°C.
Kompatibel med baseIngår.
Kalesje Selges separat.


OBS! Jollyroom anbefaler alle kunder å følge Trygg Trafikk og deres retningslinje om at barn skal sitte bakovervendt opptil 4-5 års alder. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse til å vendes tidligere, men barnet sitter alltid sikrest bakovervendt.
Art: 718109

Videoklipp

Produktspesifikasjon

Varemerke

Recaro

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Recaro bilstoler. Recaro lager bilstoler og seter med den nyeste teknikken. De bruker innovative material og overraskende løsninger. Både på land, i vann og i luften, inspirerer Recaro med banebrytende løsninger for bedre sitteplasser. Hos Jollyroom finns Recaro babybilstoler og bilbarnestoler fra 0 måneder opp til 12 år.

Se mer fra Recaro »