Joie i-Venture Bilstol inkl. i-Base Advance Base, Dark Pewter
Joie i-Venture Bilstol inkl. i-Base Advance Base, Dark Pewter
Joie i-Venture Bilstol inkl. i-Base Advance Base, Dark Pewter
Zoom

Joie

Joie i-Venture Bilstol inkl. i-Base Advance Base, Dark Pewter

Fri frakt
8 IGJEN
8 IGJEN
3 548 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

i-Venture, en trygg og fleksibel bilstol fra Joie. Bilstolen er reversibel, du kan enkelt justere i hvilken retning barnet ditt skal sitte. Anbefalingen er å bruke den bakovervendt for barn som er opptil 105 cm, eller 4 år gamle. Deretter kan du justere retningen fremover om ønskelig. En bilstol som passer perfekt for det voksende barnet.

Bilstolen har en fempunktssele med skulder- og hoftestropper som sitter trygt over barnet ditt. Bilstolens trekk kan tas av og vasken i maskin, perfekt for barnefamilien når du vil holde det rent og ryddig i bilen. Trekket er laget av et materiale som har god pusteevne, det holder barnet kjølig under varme sommerdager og er bra for sensitiv hud.

Bilstolen passer til den medfølgende basen i-Base™ Advance. Fargeindikatorer sørger for at basen, støttebenet og babybilstolen blir riktig installert. Hele ti braketter låser basen til kjøretøyet, støttebenet reduserer rotasjonen ved en eventuell kollisjon. Støttebenet kan på en praktisk måte lagres under basen når det ikke er i bruk.

- Lang levetid, maksimal vekt 18 kg
- Eksklusivt beskyttelseslager i nakkestøtten, Tri-Protect™
- Vendbar < br> - Justerbar nakkestøtte i 8 posisjoner, etthåndsgrep
- Justerbar ryggstøtte
- Vippbar
- Støtteben
- Godkjent i henhold til i-Size ECE-forskrift 129/03

Klikk på det respektive produktet for mer informasjon!

OBS! Jollyroom anbefaler alle kunder å følge NTF og deres anbefaling om at barn skal sitte bakovervendt til de er 4-5 år. Noen stoler på markedet kan ha europeisk godkjenning for å snus tidligere, men barnet reiser alltid tryggest bakovervendt!

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge en bilstol som passer nettopp ditt barns behov, og at det iblant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget henviser vi til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 907000

Bilder fra kunde