Cybex Sirona M2 i-Size, TropicalBlue
Zoom

Cybex

Cybex Sirona M2 i-Size, TropicalBlue

Fri frakt
7 IGJEN
7 IGJEN
1 890 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Sirona M2 i-Size er en vendbar bilstol som lar barnet ditt sitte bakovervendt opp til 105 cm. Den nye designen sørger for at lengre barn har god benplass, selv i mindre biler. Nakkestøtten kan justeres i tolv høydeposisjoner. Det integrerte Y-beltet tilpasser seg hodestøttens posisjon, slik at du kan sørge for at beltet alltid justeres riktig etter barnets lengde. Sirona M2 i-Size er en del av Cybexs populære serie Gold.

- Vinner av Red Dot Design Award.
- Godkjent av ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, TCS, Autobild og Auto Motor Sport.

Setet kan vippes i fem posisjoner og utstyrt med en fempunktssele, slik at barnet ditt alltid kan sitte komfortabelt og trygt under hele bilreisen. Setet klikkes enkelt inn i Cybex M i-Size-basen (selges separat), som du fester til bilens ISOFIX-fester. Basen forblir i bilen, slik at du enkelt kan transportere stolen uten å ta ut barnet. Sirona M2 i-Size er utstyrt med den lineære sidekollisjonsbeskyttelsen "Linear Side-impact Protection". Systemet absorberer kraften som oppstår ved en eventuell sidekollisjon og fører dem bort fra barnet ditt. Beskyttelsen felles ut ved siden som er nærmest bildøren. Sammen med det energiabsorberende skallet beskytter Sirona M2 i-Size barnet ditt i alle situasjoner.

- Passer for barn opp til 19 kg eller 105 cm (ca. 4 år).
- Lineær sidestøtbeskyttelse.
- Energiabsorberende skall.
- Vippbar i fem posisjoner.
- Justerbar nakkestøtte i tolv posisjoner.
- Justerbar fempunktssele.
- Kompatibel med Base M i-Size.

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge en bilstol som passer nettopp ditt barns behov, og at det iblant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget henviser vi til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 10098829

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Godkjent i-Size
Retning Vendbar
Beltetype Fempunktsbelte
Montering Base
Justerbar seterygg Ja
Maksimal vekt 19
Høyde (cm) 66
Lengde (cm) 72
Bredde (cm) 44
Anbefalt høyde (cm) 45-105
Avtagbart trekk Ja
Garanti 1 år
Vask Maskinvask
30°C
Vekt (kg) 8,3