God deal!
Fri frakt

Cybex Sirona M2 i-Size Bilstol inkl. Base, Graphite Black

3 749 kr
Midlertidig utsolgt Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Cybex Sirona M2 i-Size er en bakovervendt bilstol med flere gode testresultater og utmerkelser. Sirona M2 i-Size oppfyller kravene for det lengdebaserte sertifikatet ECE R-129 for stoler med ISOFIX-feste, som har høyere krav på hvor lenge barn bør sitte bakovervendt og nye sidekollisjonstester jamført med tidligere ECE R44.

Sirona M2 i-Size kan brukes bakovervendt fra nyfødt til ca 4 år, eller fremovervendt fra 16 måneder (se anbefaling fra NTF nederst!). Stolen er justerbar i flere stillinger og har justerbar nakkestøtte, alt for best mulig komfort og en stabil sittestilling.

Stolen klikkes enkelt i den medfølgende basen som du fester i bilens ISOFIX-feste. Basen sitter igjen i bilen for at du enkelt skal kunne transportere stolen uten å ta ut ditt barn.

Den smarte sidekollisjonsbeskyttelsen L.S.P (Linear Side Protection) beskytter mot kollisjoner fra siden gjennom å felles ut på siden nærmest døren.

Sirona M2 i-Size ble best i test når Testfakta.se krasjtestet bakovervendte bilstoler i august 2016!

OBS! Spedbarnsinnlegget bør brukes til barnet er 60 cm.Type:Bilstol.
Retning:Vendbar.
Maksvikt:19 kg.
Anbefalt alder:0 – ca 4 år (45–105 cm), fremovervendt fra 76 cm.
ISOfix:Ja.
Pluss godkjent:Nei.
i-Size (UN R129)Ja.
ECE R44Nei.
Testresultat:ADAC: 2,2, ÖAMTC: "Gut", TCS: Highly recommended.
Beltetype:5-punktsbelte.
Justerbar:Ja.
Montering:Isofix.
Ryggmål:57 cm.
Setemål:B28 x D25,5 cm.
Mål Stol:L72 x B44 x H66 cm.
Vekt Stol: 14 kg.
Avtagbar kledning:Ja.
Vaskbar kledning:Ja, maskinvask 30°C.


Jollyroom anbefaler alle kunder å følge NTF og deres anbefaling at barn skal sitte bakovervendt opp til 4-5 års alder. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse til å vendes tidligere men barnet sitter alltid sikrest bakovervent!
Art: 903287

Varemerke

Cybex

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Cybex bilstoler for barn. Cybex lager produkter som foreldre virkelig elsker og setter pris på å bruke. Kombinasjonen av sikkerhet, kvalitet, design og funksjonalitet gjør Cybex synonymt med moderne og innovative barne- og babyprodukter. I sortimentet finner du flere stilige og sikre modeller av bilbarnestoler.

Se mer fra Cybex »