God deal!
Fri frakt

Cybex Sirona M2 i-Size Bilstol inkl. Base, Stardust Black

3 895 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Cybex Sirona M2 i-Size er en bakovervendt bilstol med flere gode testresultater og utmerkelser. Sirona M2 i-Size oppfyller kravene for det lengdebaserte sertifikatet ECE R-129 for stoler med ISOFIX-feste, som har høyere krav på hvor lenge barn bør sitte bakovervendt og nye sidekollisjonstester jamført med tidligere ECE R44.

Sirona M2 i-Size kan brukes bakovervendt fra nyfødt til ca 4 år, eller fremovervendt fra 16 måneder (se anbefaling fra NTF nederst!). Stolen er justerbar i flere stillinger og har justerbar nakkestøtte, alt for best mulig komfort og en stabil sittestilling.

Stolen klikkes enkelt i den medfølgende basen som du fester i bilens ISOFIX-feste. Basen sitter igjen i bilen for at du enkelt skal kunne transportere stolen uten å ta ut ditt barn.

Den smarte sidekollisjonsbeskyttelsen L.S.P (Linear Side Protection) beskytter mot kollisjoner fra siden gjennom å felles ut på siden nærmest døren.

Sirona M2 i-Size ble best i test når Testfakta.se krasjtestet bakovervendte bilstoler i august 2016!

OBS! Spedbarnsinnlegget bør brukes til barnet er 60 cm.

ISOfix-basen M fra Cybex er kompatibel med babybilstolen Aton M og bilstolen Sirona M2 i-Size. Med denne basen trenger du ikke å bytte base når du oppgraderen til bilstol, noe som gir mange års bruk!

Klikk deg inn på de ulike produktene for mer inngående informasjon om dem.
Art: 903180

Varemerke

Cybex

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Cybex bilstoler for barn. Cybex lager produkter som foreldre virkelig elsker og setter pris på å bruke. Kombinasjonen av sikkerhet, kvalitet, design og funksjonalitet gjør Cybex synonymt med moderne og innovative barne- og babyprodukter. I sortimentet finner du flere stilige og sikre modeller av bilbarnestoler.

Se mer fra Cybex »