Silver Cross

Silver Cross Motion Bilstol, Grå/Svart

Fri frakt
3 IGJEN
3 IGJEN
5 595 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Silver Cross Motion er en i-size bilstol som er roterbar i 360°.

Motion er designet for høyeste grad av sikkerhet, samtidig som barnet ditt sitter behagelig under hele bilturen. Setet er roterbart i 360°, og kan låses i midtposisjonen når barnet skal tas ut eller settes i stolen. Stolen er utstyrt med sidekollisjonsvern for høyeste sikkerhet ved sidekollisjon. Bilstolen har fempunktssele og justerbar hodestøtte i fem posisjoner. Ryggstøtten er i tillegg justerbar i tre posisjoner fra sittende til hvilestilling.

Du får i tillegg en myk setepute som gir maksimal støtte, og kan tilpasses under tiden barnet ditt vokser. Puten er laget av myk bambustekstil som har god pusteevne, og holder barnet ditt varmt og tørt.

Motion er designet for å passe alle biler med ISOFIX-fester. En grønn indikator på festene og støttebenet som viser når den er korrekt plassert i bilen.

- Passer barn mellom 3,4-18 kg
- Base med ISOFIX og støtteben
- Sidekollisjonsvern
- Justerbar ryggstøtte
- Justerbar hodestøtte

Jollyroom anbefaler alle kunder å følge NTF og deres anbefaling at barn skal bakovervendt opptil 4–5 års alder. En del bilstoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse til å snu tidligere, men barnet sitter alltid mest sikkert bakovervendt! Les gjerne vår guide om bilstoler:

Jollyrooms Bilstolsguide.

Art: 10052767

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Godkjent i-Size
Retning Bakovervendt
Beltetype Fempunktsbelte
Montering ISOFIX
Base
Justerbar seterygg Ja
Maksimal vekt 18