Recaro Salia Select Bilstol Med Inleggspute, Night Black
Zoom

Recaro

Recaro Salia Select Bilstol Med Inleggspute, Night Black

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
4 699 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Salia Elite er en allsidig bilstol med spedbarnsinnlegg fra Recaro. Stolen passer for nyfødte og barn opp til ca 4 år og er godkjent for bruk opp til 18 kg. Salia Elite Select gjør det lettere for både foreldre og barn.

Bilstolen kan dreies 360 grader, noe som gir foreldrene en mye mer behagelig stilling når de skal feste eller ta ut barnet. Et tydelig display viser når stolen er riktig montert. Alt for at du og din familie kan nyte tilværelsen sammen. Bilstolen monteres bakover på en ISOFIX-base. Den er laget av et høykvalitets materiale og er utstyrt med minneskum i nakkestøtten og lufthull for god ventilasjon i sidene. Stolen har en fempunktssele, justerbar nakkestøtte og en stor kalesje som beskytter barnet ditt mot solens sterke stråler.

Salia Elite er også utstyrt med den patenterte HERO-beskyttelsen, som forhindrer at beltet havner skrått eller vrir seg og sørger for en komfortabel og sikker kjøretur.

- Fempunkts sele.
- Enkel montering med ISOFIX base og fargeindikatorer.
- Bakovervendt stilling.
- For nyfødte og barn opp til 5 år.
- Høydejusterbar nakkestøtte og behagelig hodestøtte.
- Kalesje med solbeskyttelse UPF 50.
- Spedbarnsinnlegg inkludert.

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge en bilstol, som passer nettopp ditt barns behov, og at det iblant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget, henviser vi til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 10084845

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Retning Bakovervendt
Maksimal vekt 15
Høyde (cm) 69
Lengde (cm) 68
Bredde (cm) 44
Anbefalt høyde (cm) 105
Vask Tørk av med fuktig klut
Vekt (kg) 2,9