Ava

AVA Twistfix med Bilspeil og Sparketrekk Lux, Black

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
2 547 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

AVA Twistfix er en vendbar bilstol med ISOfix, som med fire posisjoner forsikrer en behagelig hvilestilling for barnet ditt. Muligheten til 90° rotasjon og Buckle Holder-funksjonen gjør det enklere å ta barnet i og ut av bilstolen.

Twistfix har et vattert fempunktstbelte som garanterer sikkerhet og komfort. Stolen er også testet og godkjent i henhold til ECE R 44/04, noe som gjør at du som forelder kan føle deg helt sikker på at barnet ditt sitter trygt, uansett alder og størrelse.

- Opptil 18 kilo
- Vattert fempunktsbelte
- 90° rotasjon
- ISOfix
- Fire posisjoner
Mål: H55 x B44 x D77 cm.

I denne pakken får du i tillegg med et bilspeil og et praktisk sparketrekk fra Beemoo, som effektivt beskytter bilstolen mot både merker og søl.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

OBS! Jollyroom anbefaler alle kunder å følge Trygg Trafikk og deres anbefalinger om at barn skal sitte bakovervendt opp til 4-5 års alder. En del stoler på markedet kan ha europeisk godkjennelse om å vendes tidligere men barnet sitter alltid sikrest bakovervendt!

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge bilstol som passer nettopp ditt barns behov og at det iblant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget henviser vi til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 904889

Bilder fra kunde