God deal!
Fri frakt

Cybex Solution X-Fix Beltesstol ISOfix Rumba Red

1 499 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Cybex Solution X-Fix er en prisbelønt bilbarnestol som fått toppkarakterer fra ledende europeiske forbrukerorganisasjoner som tyske Stiftung Warentest, ADC og Autobild.de Det unike konseptet bak Solution X bilbarnestol er at den beskytter barnet optimal i alle former av kollisjoner. Det inkluderer Cybex patenterte foldbare nakkestøtte som hindrer hodet fra å falle fram under søvn. Isofix Connect systemet gir økt sikkerhet og mer stabilitet. Denne brukervennlige bilstolen er også kompatibel med biler som ikke er utstyrt med Isofix.

3-posisjons nakke- og hodestøtten gir optimal beskyttelse ved sidekollisjon. Skulle det skje en sidekollisjon er barnas følsomme hode innen sikkerhetssonen på stolen og garanterer optimal beskyttelse. Stolen er utstyrt med L.S.P System (linjær sidekollisjonsbeskyttelsessystem) som gir 40% ytterligere sikkerhet ved sidekollisjon. Systemet absorberer systematisk kraften av kollisjonen i en linjær serie av reaksjoner gjennom skulder- og hodebeskyttelsen og kanaliserer dermed bort fra barnet.

- 11 posisjons høydejusterbar nakke- og hodebskyttelse for perfekt passform og maksimal sikkerhet.
- Justerbar ryggstøtte.
- Lett vekt.
- Behagelig sittepute.
- Isofix kobling for økt sikkerhet og stabilitet. "One-click"-systemet gjør det enkelt å montere stolen.
- Trekket kan vaskes i maskin på 30 grader.
- Anbefalt alder: Fra cirka 3 til 12 år (15 - 36 kg).

Lengde: 45 cm.
Bredde: 47 cm.
Høyde: 66-82 cm.
Vekt: 7 kg.
Art: 486679

Varemerke

Cybex

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Cybex bilstoler for barn. Cybex lager produkter som foreldre virkelig elsker og setter pris på å bruke. Kombinasjonen av sikkerhet, kvalitet, design og funksjonalitet gjør Cybex synonymt med moderne og innovative barne- og babyprodukter. I sortimentet finner du flere stilige og sikre modeller av bilbarnestoler.

Se mer fra Cybex »