Fri frakt

Silver Cross Simplicity Babybilstol Svart + ISOFIX Base

3 995 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Silver Cross Simplicity Babybilstol Svart er en avansert babybilstol for deg som søker det beste. Babybilstolen kan innstalleres med enten sikkerhetsbelte eller Simplifix ISOFIX basen. Bilstolen sidekollisjonsbeskyttelse for høy sikkerhet og en kalesje og vinnskydd. Simplicity er utstyrt med fempunktsbelte for en sikker og behagelig passform. Både beltet og hodebeskyttelsen kan justeres med babyen sittende i setet. Simplicity kan festes på Silver Cross Pioneer, Silver Cross Surf, Surf All Terrain og Wayfarer for å skape et reisesystem.

- Trekket er avtagbart og kan vaskes.
- Fra nyfødt til 13 kg.
- Vekt: 4kg.

Innvendig mål: B31 x D31 x H54 cm.
Utvendig mål: B44 x L67 x H40(stol)/58(med håndtak) cm.

Farge: Svart.

Silver Cross Simplifix ISOFIX Base er en brukervennlig base til Silver Cross Simplicity. Den er enkel å feste og har fire fargeindikasjoner som viser at babybilstolen sitter korretl. Basen forankres i bilens ISOFIX-fester og det justerbare støttebenet gir en ekstra sikkerhet som også har en grønn indikator på når gulvet er nådd.

Vekt: 7,2 kg.
Mål: L70 x B33 x H12 cm.
Lengde støtteben: 32-48 cm.

Farge: Svart.

Klikk deg inn på de separate produkterna for videre informasjon.
Art: 901524

Varemerke

Silver Cross

På Jollyroom finner du de klassiske vognene fra Silver Cross. Silver Cross begynte å lage vogner allerede på 1800-tallet. Den lange erfaringen med akkurat barnevogner har skapt et varemerke som i dag står for kvalitet og eleganse, med fokus på fuksjon. I sortimentet finner du også dukkevogner, stellevesker m.m.

Se mer fra Silver Cross »