Joolz

Joolz Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size Babybilstol Inkl. Family Fix 3 Base, Black

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
5 598 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size er en trygg og komfortabel babybilstol fra Joolz, som gjør det enkelt å reise med din nyfødte! Denne toppmoderne babybilstolen er utviklet etter den nyeste bilstolstandarden, i-Size (R129), og tilbyr best mulige sikkerhet for barnet ditt under transport.

Foruten den myke vatteringen i sidene, medfølger også et avtakbart spedbarnsinnlegg, som gir ekstra beskyttelse og garanterer høyeste komfort og sikkerhet for barnet ditt, allerede fra den første reisen. Den vatterte nakkestøtten gir myk og behagelig støtte for barnets hode, og den innovative selen gjør det smidig å plassere barnet i og løfte barnet ut av babybilstolen.

- Passer til barn mellom 0–12 måneder
- i-Size (R129) sikkerhet
- Spedbarnsinnlegg og nakkestøtte
- Festes enkelt på din Joolz-vogn med bilstoladaptere
- Trepunktssele
- Lett å bære til og fra bilen/vognen

Monter babybilstolen sikkert i bilen med medfølgende Maxi-Cosi FamilyFix3 Base. Basen er en del av 3wayFamily, og passer også til den bakovervendte bilstolen Pearl One i-Size.

Maxi-Cosi FamilyFix3 er enkel å bruke, og lyd- og fargeindikatorer forsikrer av babybilstolen sitter korrekt på plass.

- Fra 0-4 år
- Bakovervendt kjøring
- Maksvekt barn 18 kg

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 906815

Bilder fra kunde