God deal!
Fri frakt

Recaro Guardia 2017 Babybilstol, Performance Black + ISOfix Base

2 999 kr
Midlertidig utsolgt Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Recaro Guardia Babybilstol – En sikker og komfortabel babybilstol fra Recaro. Guardia-barnesetet kan festes med bilens vanlige sikkerhetsbelte eller med Recaros ISOFIX-base (som selges separat).

Guardia-babybilstolen veier kun 4,1 kg og har et komfortabelt bærehåndtak for enkel transport. Sikkerhetssystemet HERO gjør at du slipper krøllmed belter og slikt noe, og tydelige detaljer gjør all håndtering enkel og trygg.

En stor kalesje med UPF 40+ samt spedbarnsinnlegg for de aller minste gjør hver kjøretur komfortabel for både forelder og barn.


Type:Babybilstol.
Maksimal belastningsvekt:13 kg.
Anbefalt alder:0–18 mnd.
Base inkludert:Nei, kjøpes separat.
i-SizeNei.
ECE R44/04Ja.
Testresultater:TÜV: Godkjent for fly
Beltetype:3-punktsbelte.
Montering:Sikkerhetsbelte eller ISOFIX-base (kjøpes separat).
Mål Stol:Oppgis ikke av leverandør.
Egenvekt: 4,1 kg.
Avtagbart trekk:Ja.
Vaskbart trekk:Ja, maskin 30°C.
Mulighet for baseJa, ISO-fix eller beltebase.
KalesjeJa.
Recaro Fix Base passer til Recaros babybilstol Privia og sammen ble de testvinnere i Stiftung Warentest med imponerende 1,3 poeng. Basen garanterer korrekt installering takket være den smarte indikatoren, og barnet ditt kjører trygt. One-hand-touch for enkel installering og lett å håndtere takket være optimal design og den sammenleggbare fotstøtten.

Anbefalt alder: 0-15 måneder.
Art: 902755

Varemerke

Recaro

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Recaro bilstoler. Recaro lager bilstoler og seter med den nyeste teknikken. De bruker innovative material og overraskende løsninger. Både på land, i vann og i luften, inspirerer Recaro med banebrytende løsninger for bedre sitteplasser. Hos Jollyroom finns Recaro babybilstoler og bilbarnestoler fra 0 måneder opp til 12 år.

Se mer fra Recaro »