Cybex

Cybex Aton M i-Size, Indigo Blue

Fri frakt
4 IGJEN
4 IGJEN
1 499 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Cybex Aton M i-Size er en babybilstol i den populære Aton-serien fra Cybex. Aton M er utviklet som en del av M-serien, som sammen med bilstolen Sirona M2 i-Size og Isofix-basen M, gir et system som vokser med barnet ditt – bytt enkelt ut Aton M mot bilstolen når tiden er inne, uten å måtte butte Isofix-base.

Aton M har en lineær sidekollisjonsbeskyttelse, en høydejusterbar nakkestøtte og en integrert kalesje, som kan justeres i flere stillinger.

Setet i Aton M kan tas ut, og stilles inn slik at barnet skal kunne ligge så rett som mulig. Dette forhindrer risk for kvelning og ubehagelige liggestillinger.


Den innebygde kalesjen felles enkelt ut i 4 trinn, har en solfaktor på UV50+, og dekker hele oversiden av babybilstolen.


- 11-posisjons høydejusterbart nakkestøtte med integrerte seleguider

- Linear Side-impact Protection (L.S.P. System)

- Integrert XXL brettbar kalesje med solfaktor UV50+

- Godkjent i henhold til ECE R44/04, Gruppe 0+Glem ikke å kjøpe bilstolen Sirona M2 i-Size eller Isofix-basen M separat, for sikrest mulig feste i bilen!


Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge bilstol som passer nettopp ditt barns behov og at det iblant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget henviser vi til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 884379

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Godkjent i-Size
Retning Bakovervendt
Beltetype Y-belte
Montering Base
Trepunktsbelte
Testresultater TüvRheinland: Godkänd för flygplan
Maksimal vekt 13
Lengde (cm) 66
Øvrige mål Høyde: 39–56 cm
Bredde (cm) 44
Anbefalt høyde (cm) 45–87
Avtagbart trekk Ja
Garanti 1 år
Vask Maskinvask
30°C
Vekt (kg) 4,2