BeSafe

BeSafe iZi Go Modular i-Size Babybilstol, Midnight Black

Best i test Fri frakt
3 IGJEN
3 IGJEN
2 999 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BeSafe iZi Go Modular i-Size er en babybilstol som gir barnet høyeste sikkerhet og komfort, gjennom hele brukstiden. Babybilstolen er en del av BeSafes innovative bilstolkonsept, Modular, som består av en ISO-base og to bilstoler – en helhetsløsning fra 0-4 år. Klikk enkelt babybilstolen og bilstolen på samme base. Bade babybilstol og ISO-fix base er godkjente i henhold til reglementet UN R129 (i-Size).


BeSafe iZi Go Modular i-Size kan enkelt monteres med bilens trepunktsbelte, eller med Modular i-Size ISOfix-base. Tydelige indikatorer viser når kombinasjonen er korrekt montert, for økt sikkerhet og minimering av risk for feilmontering.


Den unike kombinasjonen av EPS og myk polstring i skallet, gjør BeSafe iZi Go Modular til en bilstol med høy komfort for barnet. Den medfølgende body huggeren, omslutter barnet, og gir økt sikkerhet. En integrert solskjerm med ventilasjon, og en solfaktor på SPF 50+, gjør at den passer perfekt på barnevognen som travelsystem.

Babybilstolen vokser med barnet i flere trinn, og internbeltet kan enkelt justeres med et enhåndsgrep.

BeSafe iZi Go Modular beskytter barnet ditt på best mulige måte ved en eventuell kollisjon. Det nyutviklede SIP+, absorberer belastningen av kollisjonen, og øker beskyttelsen ved en eventuell sidekollisjon. Dette sørger for at babybilstolen overholder sikkerhetskravene som stilles i reglementet for i-Size, og minimerer belastningen ved en eventuell sidekollisjon med opptil 20%.- Godkjent for 40–75 cm

- Alder ca. 0–12 måneder

- Godkjent i henhold til i-Size (UN R129)

- Monteres med ISOfix base eller bilens 3-punktsbelte

- 5-punktsbelte for høyeste sikkerhet

- Smarte magneter for å underlette håndteringen av internbeltet

- Vokser med barnet i flere trinn

- Økt sidekollisjonsbeskyttelse med SIP+ (Side Impact Protection+)

- Solskjerm med ventilasjon og SPF 50+ for best mulig beskyttelse for barnet

- Kan brukes som travelsystem, og passer de fleste moderne barnevognerBeSafe iZi Go Modular fikk i 2016 utmerkelsen «Best Buy» i brittiske «!Which?»

Art: 733261

Bilder fra kunde