14 resultater

Funksjonalitet og stil med en en lekker trille

Så har altså barnet deres blitt stort nok til at hen ikke bare kan sitte stødig på egen hånd, men til og med klatre ut og inn av barnevognen selv. Tiden er med andre ord inne for å gå til innkjøp av en trille!

Trillevognene er utrolig nette og hendige barnevogner med lav vekt, og de er perfekte i trange bymiljøer og når dere skal ta kollektivtransport. I tillegg er trillene utrolig lette å ta med på reisen – en reisetrille klapper du bare sammen og slenger i bagasjerommet. Det finnes endog triller som blir så små når du klapper dem sammen at de godtas som håndbagasje av visse flyselskaper, og i tilfellet GB Pockit sin reisetrille har vi til alt overmål en regelrett verdensmester. Denne trillen ble nemlig kåret til verdens minste sammenleggbare vogn av Guinness rekordbok i 2014!

Finn din families neste trille hos Jollyroom

Uansett hva dere er ute etter av triller er sjansene store for at dere vil finne det her på Jollyroom. Vi har nemlig sørget for å ha et meget bredt utvalg til småbarnsfamilien. Vi snakker triller til allslags bruk: søskentriller, praktiske duovogner og nette paraplytriller som blir ekstra små når du klapper dem sammen og som uten problemer kan bæres i hånden.

Mange av disse vognene har også blitt kåret til best i test, f.eks. populære modeller fra miljøvennlige Greentom, smarte Baby Jogger og ikke minst superpopulære Chicco.  

I tillegg vil du ganske snart oppdage at vårt utvalg av triller ikke bare gir deg muligheten til å velge en virkelig stilfull og lekker trille med forseggjorte grafiske mønstre og massevis av fine farger, men til og med til å sette sammen din egen trille. Og hva varemerker angår så fører vi selvsagt de beste på markedet, som EasyWalker, Hauck og Maxi-Cosi, for bare å nevne noen få!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven