Silver Cross

Silver Cross Jet Sulky, Ocean

Rabattkode Fri frakt
8 IGJEN
8 IGJEN
3 995 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

10% på utvalgte favoritter til allerede lave priser! Bruk rabattkoden JOLLY10 i kassen og få 10% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Bruk rabattkoden BABYWEEKS15 i kassen og få 15% rabatt, når du handler for minst 1000 kr på utvalgte produkter. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Silver Cross Jet, en elegant og praktisk sulky. Når den er slått sammen tar den så lite plass at den kan tas med som håndbagasje hos mange flyselskaper. Rygglenet kan brettes til en flat liggende stilling, slik at Jet kan brukes helt fra fødselen av. Med bilseteadaptere (selges separat) kan du feste en babybilstol fra Maxi-Cosi eller Joie til rammen.

Sittedelen har en polstret fempunktssele, kalesjen har en stor ventilasjonsluke som lukkes med magnetfester. Forhjulene er svingbare og kan låses fremover, de har myk fjæring for behagelige trilleturer. Frontbøylen er avtakbar og fungerer som et bærehåndtak når vognen er slått sammen. Sulky kommer med et regntrekk og et praktisk trekk i stoff som beskytter vognen når den er slått sammen.

- Kompakt sulky med lett vekt.
- Smart bremsesystem for å unngå ulykker.
- Stor kurv under.
- Kalesje med UPF50 +.
- Inkludert regntrekk.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10095903

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 15
Høyde (cm) 90
Lengde (cm) 45
Bredde (cm) 96
Avtagbart trekk Nei
Inkludert tilbehør Oppbevaringsbag
Regntrekk
Anbefalt tilbehør Babybilstol
Adaptere
Justerbart håndtak Nei
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 55
Lengde sammenslått (cm) 30
Bredde sammenslått (cm) 18
Framhjul Roterbare med lås
Antall hjul 4
Kompatibel med babybilstol Ja
Vendbart sete Nei
Hjultype Plast
Vask Tørk av med fuktig klut
Vekt (kg) 6