Joie

Joie Litetrax 4 Air Trille, Gecko

Rabattkode Fri frakt
8 IGJEN
8 IGJEN
2 999 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

10% på utvalgte favoritter til allerede lave priser! Bruk rabattkoden JOLLY10 i kassen og få 10% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Bruk rabattkoden BABYWEEKS15 i kassen og få 15% rabatt, når du handler for minst 1000 kr på utvalgte produkter. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Joie Literax 4 fra Joie er en smidig vogn å ta med på reisen.

Vognen kan brukes fra barnet er nyfødt og opp til fire år. Den har fire lufthjul, samt lås- og svingbare fremhjul, og kjører mykt og smidig også på tøffere underlag.

Setet har en myk pute med justerbart fempunktssele og en frontbøyle, slik at barnet ditt sitter både trygt og komfortabelt under kjøreturen. Den store kalesjen er utrustet med en vanntett UV-beskyttelse for ekstra beskyttelse mot solens stråler og regn.

Med et etthåndsgrep kan du enkelt legge vognen sammen i en bevegelse. Vognen har et kompakt design og er enkel å få med seg da den lett får plass i bilens bagasjerom.

- Lås- og svingbare hjul.
- Fempunktssele
- UV-trekk og vanntett kalesje.
- Kompakt design.

- Fotpose medfølger ikke, selges separat.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å velge en barnevogn som passer perfekt for deg og ditt barns behov, og at det i blant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre valget litt enklere har vi laget en guide for våre barnevogner:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10095866

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 15
Høyde (cm) 103
Lengde (cm) 93
Bredde (cm) 59
Høyde sammenslått (cm) 31
Lengde sammenslått (cm) 59
Bredde sammenslått (cm) 82
Antall hjul 4
Hjultype Luft
Vekt (kg) 10