Cybex Libelle Trille, Classic Beige
Zoom

Cybex

Cybex Libelle Trille, Classic Beige

Gold Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
2 395 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Libelle er en av verdens mest kompakte barnevogner. Denne vognen fra Cybex, gjør trilleturen både enkel og komfortabel for både barn og forelder.

Libelle har en kompakt og praktisk design som tar liten plass, og du kan enkelt ta vognen med deg som håndbagasje på fly, og selvsagt legge den i bagasjerommet på bilen uten problemer. En perfekt reisevogn, helt enkelt!

Libelle veier kun 5,9 kg, og er lett å bære med seg. Legg ned seteryggen og juster fotstøtten for å gjøre det enda mer komfortabel for barnet ditt på turen. Vognen er tilpasset for barn fra 6 måneder til 22 kg (cirka 4 år). Den kan i tillegg brukes med nyfødte barn, takket være muligheten til å feste en valgfri babybilstol fra Cybex direkte på vognen (adaptere til dette selges separat).

- Ultralett og kompakt design.
- Veier kun 5,9 kg.
- Justerabar rygg og fotstøtte.
- Kompatibel med babybilstol.
- Maksvekt: 22 kg.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10107042

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 22
Høyde (cm) 102
Lengde (cm) 71
Bredde (cm) 52
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 48
Lengde sammenslått (cm) 32
Bredde sammenslått (cm) 20
Antall hjul 4
Kompatibel med babybilstol Ja
Vekt (kg) 5,9