Cybex

Cybex Eezy S 2 Trille, Black/Soho Grey

Rabattkode Fri frakt
5 IGJEN
Velg farge: Grå
5 IGJEN
2 495 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

10% på utvalgte favoritter til allerede lave priser! Bruk rabattkoden JOLLY10 i kassen og få 10% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Cybex Eezy S 2 er en komfortabel og praktisk vogn som passer perfekt i bymiljø. Barnevognen kan brukes allerede fra fødselen av, etter som sittedelen raskt og enkelt kan gjøres om til en liggedel. Vognens fotstøtte kan enkelt justeres med en hånd, og gir en behagelig sitte- og liggestilling.

Eezy S har støtdemping på alle hjul, og en stor varekurv under setet. Fempunktsselen, bøylen og den fellbare ryggstøtten sørger for en behagelig og trygg reise. Den store kalesjen beskytter barnet mot sol og vind. Cybex har flere babybilstoler og liggedeler (selges separat) som kan brukes med barnevognens ramme, noe som gjør at du enkelt kan tilpasse vognen etter livstilen din og barnet ditt. Vognen felles sammen med en hånd, og kan deretter enkelt oppbevares eller tas med på reisen.

- Justerbar sittedel som kan gjøres om til liggedel
- Fempunktssele
- Myk støtdemping på alle hjul
- XXL soltrekk med UPF50+
- Sammenleggbar
- Kompatibel med babybilstoler og liggedeler (medfølger ikke)

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10060841

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 22
Høyde (cm) 103
Lengde (cm) 85
Bredde (cm) 45
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 35
Lengde sammenslått (cm) 59
Bredde sammenslått (cm) 45
Antall hjul 4
Kompatibel med babybilstol Ja
Vekt (kg) 7,1