Cybex

Cybex Eezy S 2 Trille, Black/River Blue

Fri frakt
7 IGJEN
Velg farge: Blå
7 IGJEN
3 125 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Cybex Eezy S+ 2 er smidig og komfortabel vogn, som passer perfekt i bymiljøer. Barnevognen kan brukes allerede fra fødselen av, ettersom sittedelen raskt og enkelt kan gjøres om til en liggedel. Fotstøtten gir en komfortabel sitte- og liggestilling, og kan justeres med én hånd.

Eezy S+ har støtdemping og terrengtilpassede hjul, slik at den triller mykt på alle underlag. Fempunktssele, bøyle og en justerbar ryggstøtte, gir en trygg og komfortabel trilletur, mens den store kalesjen beskytter barnet mot sol og vind. Cybex har flere liggedeler og babybilstoler (selges separat) som kan brukes til vognen, noe som gjør at du kan tilpasse vognen etter akkurat ditt barn og din livsstil. Vognen legges enkelt sammen med én hånd, og kan siden oppbevares eller tas med på reisen.

- Justerbar sittedel, som kan gjøres om til liggedel
- Fempunktssele
- Myk støtdemping på alle hjul
- Terrengtilpassede hjul
- XXL-solbeskyttelse med UPF50+
- Sammenleggbar
- Kompatibel med babybilstoler og liggedeler (medfølger ikke) Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge en bilstol, som passer nettopp ditt barns behov, og at det iblant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget, henviser vi til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide

Art: 10060839

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 22
Høyde (cm) 103
Lengde (cm) 85
Bredde (cm) 45
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 35
Lengde sammenslått (cm) 59
Bredde sammenslått (cm) 45
Antall hjul 4
Kompatibel med babybilstol Ja
Vekt (kg) 7,1