Cybex Eezy S 2 Trille, Black/Deep Black
Zoom

Cybex

Cybex Eezy S 2 Trille, Black/Deep Black

Rabattkode Fri frakt
4 IGJEN
4 IGJEN
3 299 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

10% på utvalgte favoritter til allerede lave priser! Bruk rabattkoden JOLLY10 i kassen og få 10% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Cybex Eezy S 2 er en smidig og komfortabel vogn, som passer perfekt til bymiljøer. Barnevognen kan brukes allerede fra fødselen, ettersom sittedelen raskt og enkelt kan gjøres om til en liggedel. Beinstøtten gir en komfortabel sitte- og liggestilling, og kan justeres med én hånd.

Eezy S har støtdemping på alle hjul og en stor varekurv under setet. Fempunktssele, bøyle og en justerbar ryggstøtte, gir en behagelig og sikker trilletur. Den store kalesjen beskytter barnet ditt mot sol og vind. Cybex har flere babybilstoler og liggedeler (selges separat), som kan brukes til barnevognrammen, noe som gjør at du kan tilpasse vognen etter barnet og din egen livsstil. Vognen legges sammen med bare én hånd, og er enkel å både oppbevare og ta med på reise.

- Justerbar sittedel, som kan gjøres om til liggedel
- Fempunktssele
- Myk støtdemping på alle hjul
- XXL-solskjerm med UPF50+
- Legges sammen med én hånd
- Kompatibel med babybilstoler og liggedeler (medfølger ikke)

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10060842

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 22
Høyde (cm) 103
Lengde (cm) 85
Bredde (cm) 45
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 35
Lengde sammenslått (cm) 59
Bredde sammenslått (cm) 45
Antall hjul 4
Kompatibel med babybilstol Ja
Vekt (kg) 7,1