Sportsvogner

Her finner du et fantastisk utvalg av hendige og stilige sportsvogner til barnefamilien. Dette er lette og fine barnevogner som ligger midt i mellom trillen og de tyngre barnevognene. Vi snakker med andre ord perfekte barnevogner for hverdagslivet, samtlige av dem fra gode merker og mange av dem kåret til best i test. Ja, og prisene er høyst rimelige, naturligvis!
28 resultater.

Praktiske barnevogner for aktive og nysgjerrige barn

Når barnet ditt har lært seg å sitte selv og vil ha litt oversikt over omgivelsene når dere er ute og triller er en sportsvogn et naturlig og godt valg. Den klassiske sportsvognen, eller sittevognen som modellen også kalles, er noe mer robust enn den mindre trille-modellen og har større hjul og flere funksjoner. Sportsvogner har ofte et sete med justerbar rygg som kan legges så å si helt ned, og de er tilgjengelige med både tre og fire hjul og en stor variasjon når det gjelder understell – fra helt lette understell til mer robuste typer for skogsturer og lignende.

Sportsvogner til alle anledninger

Her på Jollyroom finner du sportsvogner av alle mulige slag. Uansett om du leter etter en billig sittevogn med enkel design eller en mer eksklusiv vogn med de nyeste funksjonene og detaljene finner du det her. Selvsagt er sportsvognene vi fører fra populære og gode merker som Britax, Baby Jogger og Hauck, bare for å nevne noen ganske få!

For at du skal kunne føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp har vi dessuten prisgaranti, hvilket betyr at du alltid får den beste prisen online.

Happy shopping!