God deal!
Fri frakt

Phil & Teds Sportsvogn Smart, Graphite

2 639 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Sportsvognen Smart fra Phil & Teds er, som navnet avslører, en smart barnevogn for bylivets alle eventyr men som også fungerer utmerket på grusveier og mer ujevnt terreng. Den er liten og kompakt, noe som gjør det enkelt å ta seg frem overalt.

De punkteringsfrie gummihjulene har myk fjæring som gjør kjøreopplevelsen behagelig for både barn og fører. De fremste svingbare hjulene gjør vognen enkel å manøvrere, og håndbremsen på håndtaket gjør ferden trygg. Den lette barnevognen kan kjøre over fortauskanter noe som gjør den til en ypperlig byvogn! Vognen kan dessuten enkelt klappes sammen og oppbevares stående, noe som er meget beleilig i kollektivtrafikken.

Som den er kan barnevognen brukes fra ditt barn er 6 måneder og opp til ca 4 års alder. Vil du bruke vognen allerede fra fødselen av kan du kjøpe en passende liggedel eller babybilstol til. Ryggstøtten har flere sitteinnstillinger og kan også legges helt ned, og med den smarte fempunktsselen sitter barnet godt og sikkert på trilleturen.

Phil & Teds Smart har en stor kalesje med SPF 50+, og på vognens underside finnes en romslig varekurv som kan lastes med varer opptil maksimalt 10 kg.

Maksvekt:
Smart-vognen har 20 kg som maksvekt, også når barnet ligger tilbakelent i, men bruker du vognen til et nyfødt barn med en liggebag som du har lagt ned i vognen, har selve seteryggen en maksvekt på 9 kg.Type:Sportsvogn.
Vekt:11,1 kg.
Mål sammenklappet (hjul av): -
Mål sammenklappet:L80 x B57 x H30 cm.
Mål oppslått:L107 x B57 x H88 cm.
Mål sete og rygg:Sete: B36 cm, ryggstøtte H58 cm.
Vendbart sete:Nei.
Fellbar ryggstøtte:Ja.
Anbefalt alder:6 måneder – 4 år.
Maksimal belastning:20 kg, + 10 kg i varekurven.
Hjultype:Punkteringsfrie.
Fronthjul:Svingbart (kan låses).
Antall hjul:4.
Justerbart håndtak:Ja.
Inkludert tilbehør: -
Passende tilbehør:Regntrekk m.m.
Travelsystem mulig:Ja.
Garantier:1 år.
Avtagbart trekk: -
Vaskeanvisning:Tørk av med fuktig klut.
Art: 699337

Varemerke

Phil & Teds

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Phil & Teds barnevogner og barneprodukter. Phil & Teds er et newzealandsk firma som har nådd høy status i Barn & baby-bransjen, takket være sine veldesignede kvalitetsprodukter for foreldre på farten. I sortimentet fins barnevogner, reisesenger, bæreseler m.m.

Se mer fra Phil & Teds »