Mountain Buggy

Mountain Buggy Sportsvogn Urban Jungle Lux, Nautical

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
6 499 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Sportsvognen Urban Jungle Lux fra Mountain Buggy er for familien som liker å nyte eventyr med stil! Vognen passer like bra i storbyen som i naturen, og med sin flotte og luksuriøse design er det en allterrengsvogn som gir deg alt du vil ha og litt til!

Takket være sin praktiske enhåndsmekanisme er vognen lett å klappe sammen og ta med seg i bilen eller på bussen, noe som gjør det enkelt å ferdes fra ett eventyr til det neste.

Lufthjulene har myk fjæring som gjør kjøreopplevelsen behagelig for både barn og fører. Det fremste svingbare hjulet gjør vognen enkel å manøvrere, og håndbremsen på håndtaket gir deg større kontroll i bratt terreng. Den lette barnevognen kan kjøre over fortauskanter noe som gjør den til en ypperlig byvogn! Vognen kan dessuten enkelt klappes sammen og oppbevares stående, noe som er meget beleilig i kollektivtrafikken.

Som den er kan barnevognen brukes fra ditt/dine barn er 6 måneder og opp til ca 5 års alder. Vil du bruke vognen allerede fra fødselen av kan du kjøpe en passende liggedel eller babybilstol til. Ryggstøtten kan felles helt ned til flat liggestilling, og setet er utstyrt med 5-punktssele som sørger for at barnet ditt sitter sikkert under hele reisen. Frontbøylen er lett å feste og ta av noe som gjør det lettere for barnet ditt å komme seg i og ut av barnevognen. Vognens fotstøtte kan justeres for å på en komfortabel måte vokse med barnet ditt.

Vognen har justérbar kalesje med en titteluke med magnetiske fester, og på undersiden finnes det en romslig varekurv med et nettinglokk og kan lastes med maksimalt 10kg.


Type:Sportsvogn.
Vekt:11,5 kg.
Mål sammenklappet (hjul av): -
Mål sammenklappet:L90 x B63 x H33 cm.
Mål oppslått:L102,5 x B63 x H86–117,5 cm.
Mål sete og rygg:Sete: B33 x D20 cm, ryggstøtte H52 cm.
Vendbart sete:Nei.
Fellbar ryggstøtte:Ja.
Anbefalt alder:6 måneder – 5 år.
Maksimal belastning:25 kg, + 10 kg i varekurven.
Hjultype:Lufthjul.
Fronthjul:Svingbart (kan låses).
Antall hjul:3.
Justerbart håndtak:Ja.
Inkludert tilbehør:Flaskeholder, stelleveske
Passende tilbehør:Regntrekk m.m.
Travelsystem mulig:Ja.
Garantier:1 år.
Avtagbart trekk: -
Vaskeanvisning:Tørk av med fuktig klut.

Art: 699204

Bilder fra kunde

Videoklipp