Mountain Buggy

Mountain Buggy Sportsvogn Swift v3.2, Black

-20% Fri frakt
3 IGJEN
3 IGJEN
3 995 kr 4 995 kr Du sparer: 1 000 kr (-20%)
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Sportsvognen Swift fra Mountain Buggy er en liten barnevogn for store eventyr! Vognen er lett og kompakt, og passer like godt på storbyens fortau som på naturens stier. Takket være sin praktiske enhåndsmekanisme er Swift enkel å klappe sammen og ta med seg i bilen eller på bussen.

Lufthjulene har myk fjæring som gjør kjøreopplevelsen behagelig for både barn og fører. Det fremste svingbare hjulet gjør vognen enkel å manøvrere, og håndbremsen på håndtaket gir deg større kontroll i bratt terreng. Den lette barnevognen kan kjøre over fortauskanter noe som gjør den til en ypperlig byvogn! Vognen kan dessuten enkelt klappes sammen og oppbevares stående, noe som er meget beleilig i kollektivtrafikken.

Som den er kan barnevognen brukes fra ditt barn er 6 måneder og opp til ca 4 års alder. Vil du bruke vognen allerede fra fødselen av kan du kjøpe en passende liggedel eller babybilstol til. Ryggstøtten kan felles helt ned til flat liggestilling, og setet er utstyrt med 5-punktssele som sørger for at barnet ditt sitter sikkert under hele reisen. Frontbøylen er lett å feste og ta av noe som gjør det lettere for barnet ditt å komme seg i og ut av barnevognen. Vognens fotstøtte kan justeres for å på en komfortabel måte vokse med barnet ditt.

Vognen har justérbar kalesje med en titteluke med magnetiske fester, og på undersiden finnes det en romslig varekurv med et nettinglokk og kan lastes med maksimalt 5kg. På håndtaket sitter det også en praktisk flaskeholder.

Swift V3.2 er utstyrt med et oppdatert nylontøy, som gjør vognen lettere. Tekstilet holder høy kvalitet, er lett å tørke av, og er forsterket for å kunne tåle både vann og rifter. Det har dessuten solfaktor UPF50+, og er Oeko-Tex-sertifisert.

Anbefalt alder: 6 mmnd – 4 år.
Maks belastning: 20 kg, + 5 kg i varekurven.

Art: 10051398

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Lengde seterygg (cm) 50
Maksimal vekt 20
Høyde (cm) 106
Lengde (cm) 90
Øvrige mål Håndtak: H59–106 cm
Sete: D17 cm
Bredde (cm) 58
Avtagbart trekk Oppgis ikke av produsenten
Setebredde (cm) 30
Anbefalt tilbehør Liggedel
Regntrekk
Justerbart håndtak Ja
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 31
Lengde sammenslått (cm) 72
Bredde sammenslått (cm) 58
Framhjul Roterbare med lås
Bakhjul mål (cm) 25
Framhjul mål (cm) 25
Antall hjul 3
Kompatibel med babybilstol Ja
Vendbart sete Nei
Hjultype Luft
Garanti 1 år
Vask Tørk av med fuktig klut
Vekt (kg) 9,1