Kinderkraft

Kinderkraft LITE UP Sittevogn, Grey

Rabattkode
10 IGJEN
10 IGJEN
805 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

10% på utvalgte favoritter til allerede lave priser! Bruk rabattkoden JOLLY10 i kassen og få 10% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Kinderkraft Lite Up er en lettvektsvogn med innovativt sammenslåingssystem. Vognen kan raskt og smidig slås sammen til en kompakt størrelse, og kan enkelt tas med i bilen, toget eller på flyet. Den har også et automatisert låssystem som forhindrer at vognen faller sammen ved et uhell.
Setet er utrustet med vattert pute, avtakbar frontøyle og fempunktssele som ser til at barnet ditt sitter komfortabelt og trygt i vognen under hele turen. Ryggstøtten kan enkelt justeres mellom sittende og liggende posisjon. Den store kalesjen beskytter mot regn og sol, og har samtidig kikkehull så du kan holde utkikk over barnet.Sittevognen er også utrustet med en sentralbrems som raskt stopper vognen når det trengs. Nedentil finnes en romslig varekurv som har godt med plass til alt dere trenger å ha med dere på turen. Felles lett sammen med en hånd.- Lettvektsvogn

- Kompakt sammenslåing

- Slås sammen med en hånd

- Sentralbrems

- Automatiskt låsesystem

- Fempunktssele

- Avtagbar frontbøyle

- Justerbar ryggstøtte

- Stor kalesje

- Romslig varekurvVi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å velge en barnevogn som passer perfekt for deg og ditt barns behov, og at det i blant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre valget litt enklere har vi laget en guide for våre barnevogner:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10089250

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 15
Høyde (cm) 100
Lengde (cm) 84
Bredde (cm) 47
Avtagbart trekk Ja
Inkludert tilbehør Koppholder
Regntrekk
Vindtrekk
Anbefalt tilbehør Vognpose
Justerbart håndtak Nei
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 28
Lengde sammenslått (cm) 90
Bredde sammenslått (cm) 45
Framhjul Roterbare uten lås
Antall hjul 4
Vendbart sete Nei
Hjultype EVA
Garanti 2 år
Vask Maskinvask
30°C
Vekt (kg) 6,08