Hauck Colibri Sportsvogn, Beige Melange
Zoom

Hauck

Hauck Colibri Sportsvogn, Beige Melange

Rabattkode Nyhet Fri frakt
4 IGJEN
4 IGJEN
3 099 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

10% på utvalgte favoritter til allerede lave priser! Bruk rabattkoden JOLLY10 i kassen og få 10% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Bruk rabattkoden BABYWEEKS15 i kassen og få 15% rabatt, når du handler for minst 1000 kr på utvalgte produkter. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Colibri er en praktisk sportsvogn fra Hauck, som passer perfekt for den voksende barnefamilien. Colibri er en ultralett vogn, som tåler både tøffere terreng og solrike trilleturer inne byen. Vognen er enkel å folde sammen og får lett plass i bilens bagasjerom.

Takket være den vendbare sittedelen, kan du selv velge om barnet skal sitte framover- eller bakovervendt i vognen. Vognen har også en justerbar rygg- og fotstøtte, slik at du enkelt kan tilpasse vognen og øke komforten for barnet under trilleturen.

Kjøper du en liggedel eller en babybilstol ved siden av, kan du forlenge vognens brukstid ytterligere. En perfekt barnevogn, som vokser i takt med barnet ditt.

- Ultralett og smidig
- Romslig varekurv
- Vendbar sittedel
- Fempunktssele
- Uttrekkbar kalesje med solbeskyttelse og ventilasjonsvindu
- Praktisk koppholder medfølger
- Kompatibel med babybilstolene Select Baby og Comfort Fix fra Hauck

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10108761

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 25
Høyde (cm) 104
Lengde (cm) 91
Bredde (cm) 55
Justerbart håndtak Ja
Høyde sammenslått (cm) 66
Lengde sammenslått (cm) 25,5
Bredde sammenslått (cm) 55
Framhjul Roterbare med lås
Antall hjul 4
Vekt (kg) 8,5