• Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Cybex Bailos S 2-in-1 er en funksjonell og lettilpasset duovogn, som både er elegant og komfortabel. Barnevognen kan brukes allerede fra fødselen av, ettersom sittedelen raskt og enkelt kan gjøres om til en liggedel. Vognen har store lufthjul med fjæring, som gir en myk og komfortabel trilletur, selv på de mest ujevne underlag. Bailos S 2-in-1 inngår i Cybex’ populære Gold-serie.

- Vinner av Red Dot Design Awards.

Rammen har et justerbart håndtak, slik at den enkelt skal stilles inn etter ulike førere. Den har god støtdemping og solide terrenghjul, som gjør at vognen triller myk på flere typer underlag, slik at trilleturen blir komfortabel for både deg og barnet ditt.

Sittedelen er vendbar, har et bredt sete og en justerbar ryggstøtte, som kan legges bakover til full hvilestilling, når barnet ditt sover. Den har også en avtakbar frontbøyle og en stor kalesje, med UV-beskyttelse på 50+ og nettingpaneler for god luftsirkulasjon. Ved å bytte ut trekket, kan du gjøre om sittedelen til en praktisk liggedel, noe som gir vognen en enda lengre brukstid.

- Sittedelen kan gjøres om til liggedel
- Vendbar sittedel
- Fjæring på alle hjul
- Justerbar ryggstøtte
- Legges sammen med én hånd (sittedelen må tas av først)
- Terrenghjul
- Romslig varekurv
- Stor kalesje

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10060833

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 22
Høyde (cm) 110
Lengde (cm) 90
Bredde (cm) 60,5
Avtagbart trekk Ja
Anbefalt tilbehør Vognpose
Regntrekk
Adaptere
Justerbart håndtak Ja
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 33
Lengde sammenslått (cm) 90
Bredde sammenslått (cm) 49
Framhjul Roterbare med lås
Antall hjul 4
Kompatibel med babybilstol Ja
Vendbart sete Ja
Hjultype Punkteringsfrie
Gummi
Garanti 1 år
Vask Maskinvask
30°C
Vekt (kg) 11,5