God deal!
Fri frakt

Moweo Magro 2.0 Quad, Black/Navy

1 595 kr
Midlertidig utsolgt Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Dette er en lett og stabil barnevogn i lekker design og fine fargekombinasjoner. Vognen er enkel å bruke for familier på farten, og gir både barn og vognfører en behagelig trilletur.

Moweo Magro 2.0 Quad Vognramme er lett og stabil, med mange smarte løsninger for deg som ønsker en barnevogn som er enkel i bruk. Vognen har store lufthjul med bremser bak, og låsbare swivelhjul foran som gjør den meget enkel å manøvrere. Setet har fempunktsbelte og en rygg med trinnløs justering.

Moweo Magro 2.0 har en riktig smart sammenfoldingsfunksjon som gjør at du enkelt legger sammen vognen med bare èn hånd. Alt du må gjøre er å løsne sperren og dra i håndtaket under sitteputen, så foldes vognen sammen på null komma niks! Vognrammen blir liten og kompakt, ikke minst ettersom hjulene kan tas av.

- Fire hjul.
- Enhåndsgrep for sammenfolding.
- Lufthjul bak.
- Låsbart swivelhjul foran.
- Fempunktsbelte.
- Justerbar fotstøtte.
- Justerbart håndtak.

Moweo Magro 2.0 Tekstilpakke er en smarte pakke som inneholder sittepute og kalesje til din Moweo Magro 2.0 vognramme. Kalesjen kan justeres i fire posisjoner og har en romslig oppbevaringslomme, samt et praktisk tittevindu. Med i Moweo Magro 2.0 Tekstilpakke får du også matchende skulderputer til vognrammens fempunktsbelte.

Farge: svart, mørkeblå.


OBS! Ikke glem å kjøpe Moweo Magro 2.0 Accessory Pack i tillegg. Her får du regntrekk, koppholder og en praktisk oppbevaringsveske til vognen!
Art: 902613

Varemerke

Moweo

Fra Moweo får vi praktiske og stilige barnevogner for den aktive småbarnsfamilen! I sortimentet finner du også fine gåstoler og matstoler.

Se mer fra Moweo »