Søskenvogner

Herlig utvalg av best i test-søskenvogner som er perfekte for småbarnsfamilien med behov for å ha flere barn i vognen samtidig. Mange av vognene har også mulighet for å praktisk bygges om til både sykkelvogn og skivogn etter behov. Vi fører mange gode og kjente merker som Thule og North 13.5 som sikrer at du finner akkurat den vognen som passer perfekt for deg og din families behov.

Søskenvognen – et uunnværlig hjelpemiddel i hverdagen når familien har blitt større

Når familien går fra tre til fire oppstår det straks noen logistikkutfordringer i familiehverdagen. Det er liksom ikke bare å bære med seg den lille og sette hen i vognen lenger, nå er det to smårollinger som skal med.

Men heldigvis for dere: Søskenvogner eksisterer – og det til gagns! Når det gjelder søskenvogner finnes det et vell av funksjonelle og dessuten stilige modeller på markedet. Det eneste dere trenger å tenke på er egentlig hvilken bruk dere har planlagt for vognen. Vil dere ha en hendig og funksjonell hverdagsvogn å trille de to små i, eller en nett og enkel søskentrille til reisen? Eller er dere av den sporty typen som gjerne vil kombinere treningsrutinene med foreldrehverdagen? I så fall finnes det virkelig gode joggevogner i søskenvognkategorien også.

På Jollyroom vil du garantert finne søskenvognen til akkurat din familie

Her på Jollyroom har vi så klart sørget for å ha et bredt og godt utvalg av søskenvogner. Her har vi søskenvogner til enhver bruk: de nevnte trillene, hverdagsvognene og joggevognene – og ikke minst duovogner.

Duosøskenvognene er meget praktiske og funksjonelle og dekker virkelig de aller fleste behov småbarnsfamilien har i hverdagen. Med disse barnevognene får man muligheten til variere setenes plassering og i tillegg bruke barnevognen med en babybilstol, da i et så kalt Travel System. Dette betyr at du f.eks kan bruke søskenvognen med en sittedel/liggedel og en babybilstol, eller to babybilstoler, eller for den del en liggedel og en sittedel. På slike søskenvogner kan du som oftest også velge i hvilken retning barna skal sitte: framovervendt, bakovervendt eller endog mot hverandre.

Her på Jollyroom er sjansene kort sagt meget gode for at du vil finne søskenvognen som passer din familie. Vi har søskenvogner med både tre og fire hjul, lufthjul, skumhjul og plasthjul, fikserte hjul og fullt roterbare swivelhjul. Samtlige av vognene er fra pålitelige merker, som Beemoo, Baby Jogger, Britax, Silver Cross og Thule, og visse av dem har blitt kåret til best i test.