Beemoo

Beemoo Twin Travel+ 2020 Tvillingvogn, Stone Green

Rabattkode Fri frakt
6 IGJEN
6 IGJEN
5 995 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Bruk rabattkoden BEEMOO15 i kassen og få 15% rabatt på dette produktet. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Twin Travel+ 2020 er en fleksibel og oppdatert versjon av den populære barnevognen fra Beemoo. Vognen har en lett aluminiumsramme, som du raskt kan legge sammen ved å løfte i midtpartiet. Tilpass vognen etter din egen families behov, kjøp en ekstra liggedel eller et søskensete, og forvandle vognen til en søskenvogn eller en tvillingvogn. – Twin Travel+ vokser med barnefamilien!

Det medfølger to sittedeler og to liggedeler. Sittedelene er vendbare, har en justerbar rygg- og fotstøtte, og ventilasjonsvindu i taket- På årsmodellen 2020 er frontbøylen forbedret, den prydes av myk lærimitasjon, kan svinges i begge retninger eller fjernes helt, mens kalesjen er oppdatert til en mer stillegående versjon.

Sittedelene kan festes i det øvre eller nedre festet på rammen, og kan vendes framover eller bakover. Liggedelene har en myk madrass, avtakbart innertrekk og medfølgende vindtrekk og kalesje.

Også rammen har komfortabel lærimitasjon på det justerbare håndtaket, samt fotbremse og en stor varekurv på undersiden. Beemoo Twin Travel+ er en allsidig vogn, som er klar for familieforøkelse!

Kompatibel med babybilstoler fra Maxi-Cosi (adapter kreves).

Aldersanbefaling: 0–3 år
Maksimal belastning: 15 kg/sete + 4,5 kg i varekurv


Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 906214

Bilder fra kunde