Fri frakt

Phil & Teds Sport Barnevogn + Søskensete, Apple

5 799 kr 4 718 kr
Midlertidig utsolgt Overvåke produkt

Beskrivelse

Et supert tilbud til småbarnsfamilien. I denne pakken får dere den smarte barnevognen Sport fra Phil & Teds samt et ekstra søskensete dere enkelt og på null komma niks kan klikke på og få en søskenvogn!

Phil & Teds Sport er en smart og praktisk barnevogn for den aktive familien. Sport har en innovativ atuostop som gjør at vognens bremser aktiveres så fort du slipper håndtaket. På den måten kan du alltid være trygg på at vognen står stille dersom du må plukke opp noe fra stellevesken eller se til et søsken.

Vognen har myk fjæring som gjør kjøreopplevelsen behagelig for både barn og fører. Det fremste svingbare hjulet gjør vognen enkel å manøvrere, og den automatiske håndbremsen på håndtaket gjør ferden trygg. Den lette barnevognen kan kjøre over fortauskanter noe som gjør den til en ypperlig byvogn! Vognen kan dessuten gjøres om til en praktisk søskenvogn i flere ulike kombinasjoner! Bare kjøp til et søskensete, en liggedel eller en babybilstol så passer vognen til den voksende familien med det samme!

Som den er kan barnevognen brukes fra ditt/dine barn er 6 måneder og opp til ca 5 års alder. Vil du bruke vognen allerede fra fødselen av kan du kjøpe en passende liggedel eller babybilstol til. Ryggstøtten kan felles helt ned til flat liggestilling, og setet er utstyrt med 5-punktssele som sørger for at barnet ditt sitter sikkert under hele reisen. Frontbøylen er lett å feste og ta av, noe som gjør det lett for barnet ditt å ta seg i og ut av vognen på egenhånd.

Phil & Teds Smart har en stor kalesje med praktiske lommer, og på vognens underside finnes en romslig varekurv.

Phil & Teds Sport Søskensete – Med dette smarte søskensetet kan du forvandle Phil & Teds sportsvogn Sport til en søskenvogn! Setet er komfortabelt og trygt, og selvfølgelig utstyrt med en 5punktssele.

Setet er enkelt å montere, og kan brukes bak på vognen. Setet kan brukes av barn fra ca 6 måneders alder.

Maksimal belastning:
Ved bruk foran på vognen: 20 kg.
Ved bruk bak på vognen: 15 kg.

For mer inngående informasjon om barnevognen, klikk deg inn på den til høyre i skjermbildet.
Art: 902847

Varemerke

Phil & Teds

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Phil & Teds barnevogner og barneprodukter. Phil & Teds er et newzealandsk firma som har nådd høy status i Barn & baby-bransjen, takket være sine veldesignede kvalitetsprodukter for foreldre på farten. I sortimentet fins barnevogner, reisesenger, bæreseler m.m.

Se mer fra Phil & Teds »