Thule

Thule Chariot Sport 2 Sykkelvogn, Chartreuse

Fri frakt Begrenset parti
1 IGJEN
1 IGJEN
10 199 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Bytt julegaver fram til 31.1.2020

Bestillingsdato for leveranse til jul:
16/12: Postnummer 00-39
14/12: Postnummer 40-99

Beskrivelse

Chariot Sport 2 fra Thule er en aktivitetsvogn for to barn som er tilpasset både sykling, skigåing, jogging og spaserturer - perfekt for familien med en aktiv livsstil!

Vognen tilbyr alt du trenger i en barnevogn og enda litt til. Den er enkel å felle sammen, og takket være det smarte Thule VersaWing-systemet er det lett å raskt bytte mellom de ulike aktivitetene som vognen er tilpasset for. Den har også en håndaktivert skivebrems som gir større kontroll i bratt terreng.

Chariot Sport 2 har en justérbar fjæring som gir den beste mulige dempingen uansett underlag, og den har vatterte seter - alt for at dine barn skal få en så behagelig kjøretur som mulig. Sitterommet er klimaregulert med avtagbare vinduer og solbeskyttelse med flere moduser. De to setene kan dessuten lenes hver for seg, så barna trenger aldri å krangle om de skal sitte eller ligge - her får hver og en bestemme selv hvordan hen vil sitte! Med hver sin 5-punktssele sitter barna sikkert under hele reisen.

I det ekstra store lasterommet får all den bagasjen man kan tenke seg plass, men lasterommet kan også fjernes dersom du trenger plass for lengre steg under joggeturen.

Sykkelkit og turkit følger med, joggekit og skikit selges separat.

Vognen kan brukes med ett eller to barn.
Type:Sykkelvogn.Vekt:15,9 kg.Mål sammenslått (hjul av): -Mål sammenslått:H37,5 x B76 x L85,5 cm.Mål oppslått:H89-112 x B80 x L121 cm.Sete og rygg: - Anbefalt alder:ca 0–3 år .Maksimal belastning:15 kg per sete + 15 kg bagasje.Hjultype:Lufthjul.Fronthjul:Svingbare (kan låses).Antall hjul:4.Justerbart håndtak:Ja.Vendbart sete:Nei.Hvilestilling:Ja.Inkludert tilbehør:Sykkelkit, TurkitPassende tilbehør:Flaskeholder, fôr, lås m.m.Travelsystem mulig:Nei.Garantier:1 år.Avtagbart trekk:-Vaskbart trekk:Tørk av med fuktig klut.

Art: 696390

Bilder fra kunde