Fri frakt

Thule Chariot CX1 Sykkelvogn, Blue, inkl Sykkelkit, Tur- & Joggingkit + Regntrekk

Alltid lav pris!
9 295 kr
Ikke på lager Overvåke produkt

blackweek_jollyroom.gif

  • Prisløfte.
  • Fri frakt over 1000 kr.
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp.

Beskrivelse

I dette pakketilbudet får dere Thules utrolige Chariot CX1-sykkelvogn med sykkelkit og i tillegg et sett med roterbare framhjul som gjør at dere kan bruke vognen som en vanlig barnevogn, samt et stort singelframhjul for jogging – og et regntrekk!

Thule Chariot CX1 inkl. Sykkelkit kombinerer topp ytelse med komfort, stil og teknikk for den mest aktive familien.
CX1 er en singelvogn. Aerodynamisk design gir forbedret multisportkapasitet. Utstyrt med justerbar fjæring for myk og jevn kjøring. Det ergonomiske håndtaket er ideelt for jogging. Skivebremsene gir økt bremseevne i bratt terreng. Full ventilasjon via sidevindu gir mulighet til temperaturregulering. Uttagbart, polstret sete gir barnet komfort. Tverrgående tilbehørsbeholdere for montering av ekstrautstyr. Click n’ Store™ gjør at tilbehørskit kan oppbevares i vognen.

Thule Chariot Turkit forvandler barnevognen din fra Thule til en turvogn for all slags vær. Enkel montering og oppbevaring på VersaWing™. To 360-graders roterende 8""- hjul medfølger.

Thule Chariot CX1 Joggingkit forvandler din Thule-barnevogn til en joggevogn med høy yteevne. Lettrullende Schwalbe Tracer-dekk. Enkel installasjon. Det låste hjulet garanterer en jevn kjøretur. To ezClick™-hjularmer av aluminium for jogging, samt et 16"-hjul med hurtigkobling medfølger. Passer til Thule Chariot CX1.

Thule Chariot Regntrekk Cougar1/CX1 er et skreddersydd regntrekk til Chariot CX1/Cougar 1 og gir maksimal beskyttelse mot vær og vind.

For mer inngående informasjon om sykkelvognen, klikk deg inn på den til høyre i skjermbildet.
Art: 902928

Varemerke

Thule

Hos Jollyroom finner du et stort utvalg av sportsvogner og sykkelvogner fra Thule. Thule Chariot lager smarte og pene barnevogner der du får fem barnevogner i en. Alt fra en og samme vogn, med ulike tilbehør som joggesett, skisett, tursett, sykkelsett eller gåtursett. Du skifter mellom bruksomeråder på et øyeblikk og er klar for alle utfordringer!

Se mer fra Thule »