Fri frakt

Thule Chariot CX1 Blue inkl. Sykkelsett + Thule Chariot Kit for Langrenn & Turgåing

8 599 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et gunstig pakketilbud til den sporty familien. Her får dere Thules supergode Chariot CX1-barnevogn inkludert et hendig sykkelsett. I tilegg får dere et sett med tilbehør som gjør at vognen kan endres til en skivogn/pulk!

Thule Chariot CX1 Blue inkl. Sykkelkit kombinerer topp ytelse med komfort, stil og teknikk for den mest aktive familien. CX1 er en singelvogn. Aerodynamisk design gir forbedret multisportkapasitet.

Utstyrt med justerbar fjæring for myk og jevn kjøring. Det ergonomiske håndtaket er ideelt for jogging. Skivebremsene gir økt bremseevne i bratt terreng. Full ventilasjon via sidevindu gir mulighet til temperaturregulering.

Uttagbart, polstret sete gir barnet komfort. Tverrgående tilbehørsbeholdere for montering av ekstrautstyr. Click n’ Store™ gjør at tilbehørskit kan oppbevares i vognen.

Thule Chariot Kit for Langrenn & Turgåing er et par ski som gjør om din Thule Chariot-barnevogn til en pulk for skiturer eller en vogn for fotturer. Et praktisk skisett du kan ta med på alle vinterens utflukter.

Festestenger med justerbar lengde for enkel bruk. Barnet er plassert over bakken for økt varme og komfort. Enkel installasjon. Inneholder to lette ski, to teleskopstenger av uluminium med lav vekt, vattert midjebelte med flaskeholder og en låssstift.

Passer følgende Thule-vogner: Thule Chariot Sport , Thule Chariot Cross , Thule Chariot Cab , Thule Chariot Lite og Thule Chariot Cheetah XT og CX-modellene

For mer informasjon om vognen, klikk deg inn på den til i høyre i skjermbildet.
Art: 903280

Varemerke

Thule

Hos Jollyroom finner du et stort utvalg av sportsvogner og sykkelvogner fra Thule. Thule Chariot lager smarte og pene barnevogner der du får fem barnevogner i en. Alt fra en og samme vogn, med ulike tilbehør som joggesett, skisett, tursett, sykkelsett eller gåtursett. Du skifter mellom bruksomeråder på et øyeblikk og er klar for alle utfordringer!

Se mer fra Thule »