Fri frakt

North 13.5 Speeder Sykkelvogn, Red + Tilbehør

Alltid lav pris!
2 995 kr
Ikke på lager Overvåke produkt

blackweek_jollyroom.gif

  • Prisløfte.
  • Fri frakt over 1000 kr.
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp.

Beskrivelse

Et gunstig pakketilbud til aktive småbarnsforeldre. Her får dere en super North 13.5 Speeder-sykkelvogn, et ekstra hjul så dere også kan bruke sykkelvognen som vanlig barnevogn, samt et praktisk og godt regntrekk!

North 13.5 Sykkelvogn Speeder er en brukervennlig og praktisk sykkelvogn for den aktive familien. Barnevognen kan ta både ett og to barn og kan også brukes som joggevogn når dere ikke er ute og sykler. Søskenvognen leveres komplett med både sykkelsett og joggesett.

Med North 13,5 Sykkelvogn Speeder kan du transportere dine barn både trygt og komfortabelt samtidig som du trener. Vognen har lett aluminiumschassis, 20 tommers hjul med fjæring, sikkerhetssele med vatterte skulderbånd, hodeputer samt god plass til beina. Selene kan flyttes avhengig av om du har ett eller to barn i vognen så du får riktig tyngdepunkt. I tillegg inngår et allværstrekk som er delt i to deler, den underste delen er et ventilasjonsnett mens det ytterste er et regtrekk.

Vognen er også utstyrt med refleksdetaljer på sidene og et høyt flagg, så du og barnet er godt synlige i trafikken. På midten av det justerbare håndtaket har du dessuten en håndbremse.

Speeder har et stort oppbaveringsrom bak så du kan få meg deg det du trenger. Vinduer på begge sidene og titteluke i taket. Makslengde for barna er 116 cm.

Du trenger umbrakonøkkel og skiftnøkkel for å montere vognen (dette inngår ikke).

Du trenger umbrakonøkkel og skiftnøkkel for å montere vognen (dette inngår ikke).

North 13.5 Sykkelvogn Stroller Wheel er et framhjul som passer til flera av North 13,5 sykkelvogner. Dette stabile swivelhjulet er perfekt når dere vil bruke sykkelvognen som en vanlig barnevogn, og det er lett å montere!

Hjulet passer til North 13.5 Sykkelvogn Roadster, Cruiser og Speeder

North 13.5 Sykkelvogn Speeder Regntrekk er et regntrekk til sykkelvognen North 13.5.

Speeder regntrekket er lett og enkelt å trekke over vognen med det praktiske borrelåsfeste. Regntrekket har både feste for flagg og ventilasjonshull. Nå har du ingen unskyldning for å ikke ta med sykkelvognen på dager når det regner lengre!

Mål: (innvendig) L103 x B 67 x H68 cm.

For mer inngående informasjon, klikk deg inn på de ulike artiklene til høyre i skjermbildet.
Art: 902393

Varemerke

North 13.5

På Jollyroom finner du praktiske og holdbare fritidsprodukter fra North 13.5. North 13.5 er et nordisk merke med fokus på den aktive familien. Varemerket retter seg mot de som vil ha et aktivt fritidsliv med sine barn, og tilbyr produkter som joggevogner og sykkelvogner. Med dette i tankene forsøker North 13.5 å tilpasse sine produkter etter nordiske forhold.

Se mer fra North 13.5 »