North 13.5

North 13.5 Rapider Sykkelvogn, Grey

Trustpilot
Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
2 049 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

North 13.5 Rapider er en sykkelvogn for et eller to barn, med en robust aluminiumsramme og store lufthjul. Vognen monteres enkelt bak på sykkelen med den medfølgende armen, og kan også brukes som gåvogn med det medfølgende svingbare framhjulet.

Den heldekkende sittedelen har god plass til to barn, og har fempunktssele, insektsnett og titteluke på sidene. For å være optimal på turen, er håndtaket justerbart for å passe alle førere, og vognen har en parkeringsbrems som enkelt settes på med en fot. Bak på ryggstøtten finnes oppbevaringslommer med god plass til alt som trengs til utflukten. For sykkelturen medfølger også et tydelig flagg som er festet bak. Et avtagbart regntrekk til vognens framside følger med.

Anbefalt alder: ca 1-4 år (makslengde 105 cm).

OBS! Feiltrykk i manualen: Om du frakter et barn kan hen ikke sitte midt i vognen, men på den siden som blir høyresiden når du står bak vognen.

Bare en kobling medfølger. Om du vil bruke sykkelvogner fra North 13.5 til flere sykler trenger du å kjøpe til en ekstra kobling per sykkel. Selges separat.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det i blant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg så henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide
  • - Om din trehjuls barnevogn har et roterbart framhjul, vær oppmerksom på at den kan bli ustødig når du drar den baklengs.

Art: 748981

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Lengde seterygg (cm) 45
Maksimal vekt 45
Øvrige mål Mål utslått: H98–111 x B80 x L142 cm
Mål sammenslått (uten hjul): H66 x B24 x L92 cm
Anbefalt høyde (cm) 105
Avtagbart trekk Nei
Setebredde (cm) 31
Inkludert tilbehør Regntrekk
Justerbart håndtak Ja
Justerbar rygg Nei
Høyde sammenslått (cm) 50
Lengde sammenslått (cm) 140
Bredde sammenslått (cm) 80
Framhjul Roterbare uten lås
Bakhjul mål (cm) 49
Framhjul mål (cm) 23
Antall hjul 3
Kompatibel med babybilstol Nei
Vendbart sete Nei
Hjultype Plast
Luft
Garanti 1 år
Vekt (kg) 14,2

Kundevurderinger

Trustpilot