BABYZEN

BABYZEN YOYO² Liggevogn, Hvit/Svart

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
6 799 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

YOYO² er oppfølgeren til den populære YOYO+ fra BABYZEN, og tilbyr bedre komfort og flere funksjoner enn tidligere. Det er en fleksibel vogn, som kan legges sammen med bare én hånd, og som er enkel å ta med på både busser, trikker, t-baner og fly.

Liggedelen er spesialdesignet for å gi barnet ditt et lunt sted å ligge, og med en dobbemadrass ligger hen komfortabelt hele trilleturen. Tøyet har god pusteevne, så temperaturen alltid blir riktig for den lille. Liggedelen har to håndtak, så du kan bære den med.

Rammen har forbedret fjæring med Hytrel® elastomer-teknikk, noe som gjør den til en solid, fleksibel og lettmanøvrert vogn, selv på tøffere underlag. Til tross for dette, er YOYO² fremdeles lett og kompakt, slik at du enkelt kan ta den med overalt. Slås enkelt ut og sammen med én hånd, og du får i tillegg med en praktisk skulderreim, slik at du raskt kan bære den opp trapper, på en lettvinn måte.

YOYO² er ekstremt solid, ettersom rammen er laget av en kombinasjon av aluminium, rustfritt stål og glassfiberforsterket, teknisk plast. Dette gjør at vognen holder i flere år framover.

På undersiden finnes en stor og romlig varekurv, med plass til alt dere trenger å ha med på trilleturen.

Kjøp en sittedel i tillegg, så kan du fortsette å bruke vognen etter at barnet ditt har vokst fra liggedelen.

- Lang brukstid, maksvekt 22 kg
- Utslått: H106 x B44 x L86 cm
- Sammenslått: H52 x B44 x L18 cm
- Lettvektsdesign
- Solid konstruksjon
- God fjæring på alle hjul
- Vannavstøtende trekk
- UV-beskyttelse 50+
- Fempunktssele
- Justerbar ryggstøtte
- Romslig varekurv, maksvekt 5 kg
- Justerbart håndtak i imitasjonslær
- Skulderreim og oppbevaringsveske inngår

Klikk deg inn på de enkelte produktene for å lese mer om dem.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 906318

Bilder fra kunde