Fri frakt

Phil & Teds Voyager Kombivogn, Grey Marl

7 499 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Den smarte kombivognen Voyager fra Phil & Teds er en lett byvogn som kan brukes allerede fra fødselen! Med sitt moderne design og herlige mønster er Voyager en morsom vogn som gir din familie det den behøver helt fra starten av.

Voyager har en praktisk og ekstra romslig sittedel som enkelt gjøres om til en trygg liggedel. På den måten kan barnevognen brukes til nyfødte på en sikker måte, og når barnet ditt er stort nok til å sitte opp selv er det bare å gjøre om liggedelen til en sittedel igjen! Setet er dessuten vendbart slik at barnet ditt kan oppdage verden foran seg, eller hvile i trygghet ved å hele tiden kunne se deg. Sittedelen er utstyrt med 5-punktsbelte som sørger for at barnet ditt alltid sitter sikkert, og den åpnings-og avtagbare frontbøylen gjør det enkelt for ditt barn å ta seg i og ut av vognen. Det går også an å bruke Voyager som en søskenvogn og på så måte la vognen vokse med familien! Kjøp til et søskensete eller babybilstol og montér de to setene så de passer deg og din familie!

De punkteringsfrie gummihjulene har myk fjæring som gjør kjøreopplevelsen behagelig for både barn og fører. De fremste svingbare hjulene gjør vognen enkel å manøvrere, og den praktiske håndbremsen på håndtaket gjør ferden sikker. Den lette barnevognen kan kjøre over fortauskanter noe som gjør den til en ypperlig byvogn! Vognen kan enkelt klappes sammen uten at sittedelen må tas av, uansett hvilken posisjon den brukes i.

Phil & Teds Voyager har en stor justérbar kalejse med en praktisk oppbevaringslomme, og under finnes det en romslig varekurv som kan bære en last på maksimalt 10 kg.

OBS! Som den er kan vognen brukes til ett barn. Skal vognen brukes av to barn må ytterliggere deler kjøpes til.


Type:Kombivogn.
Vekt:13,3 kg.
Mål sammenklappet (hjul av): -
Mål sammenklappet:L89 x B60 x H33 cm.
Mål oppslått:L113 x B60 x H113 cm.
Mål sete og rygg: -
Vendbart sete:Ja.
Fellbar ryggstøtte:Ja.
Anbefalt alder:0–5 år.
Maksimal belastning:20 kg, + 10 kg i varekurven.
Hjultype:Punkteringsfrie.
Fronthjul:Svingbara (kan låses).
Antall hjul:4.
Justerbart håndtak:Ja.
Inkludert tilbehør: -
Passende tilbehør:Regntrekk m.m.
Travelsystem mulig:Ja.
Garantier:1 år.
Avtagbart trekk: -
Vaskeanvisning:Tørk av med fuktig klut.
Art: 699356

Varemerke

Phil & Teds

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Phil & Teds barnevogner og barneprodukter. Phil & Teds er et newzealandsk firma som har nådd høy status i Barn & baby-bransjen, takket være sine veldesignede kvalitetsprodukter for foreldre på farten. I sortimentet fins barnevogner, reisesenger, bæreseler m.m.

Se mer fra Phil & Teds »