Crescent Performance Duovogn, Black
Crescent Performance Duovogn, Black
Crescent Performance Duovogn, Black
Crescent Performance Duovogn, Black
Zoom

Crescent

Crescent Performance Duovogn, Black

Rabattkode Fri frakt
4 IGJEN
4 IGJEN
6 439 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Bruk rabattkoden BABY10 i kassen og få 10 % rabatt på dette produktet ved kjøp over 3000 kr.*Kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Beskrivelse

Crescent Performance er en smidig duovogn med god fjæring for en komfortabel reise. Utstyrt med store, mønstrede lufthjul som passer på alle slags underlag, med svingbare framhjul som gjør vognen enkel og smidig å kjøre. Nederst på vognen finnes en romslig varekurv med god plass til alt som trengs på tur.

Den komfortable sittedelen er utstyrt med full hvileposisjon, justerbar fempunktssele, frontbøyle med sikkerhetssele og en stor kalesje. Sittedelen kan dessuten vendes slik at barnet kan kjøre både framover- og bakovervendt.

Liggedelen har en stor, justerbar kalesje, vindklaff og en lun og trygg plass der barnet kan ligge sikkert under hele turen. Enkel å feste på rammen.

- Justerbar ryggstøtte
- Justerbar fotstøtte
- Justerbart håndtak i kneledd
- Fempunktssele
- Svingbare framhjul med lås

Mål: H104 x L78 x B59 cm.

Vi på Jollyroom vet hvor viktig det er å velge bilstol som passer nettopp ditt barns behov og at det iblant kan bli mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å underlette dette viktige valget henviser vi til vår guide for bilstoler:
Jollyrooms Bilstolsguide Klikk deg inn på hvert enkelt produkt for mer informasjon!

Art: 905031

Bilder fra kunde