Britax GO BIG² Duovogn, Grey Melange/Cognac
Britax GO BIG² Duovogn, Grey Melange/Cognac
Britax GO BIG² Duovogn, Grey Melange/Cognac
Zoom

Britax GO BIG² Duovogn, Grey Melange/Cognac

Rabattkode Fri frakt
1 IGJEN
1 IGJEN
9 527 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Bruk rabattkoden BABY10 i kassen og få 10 % rabatt på dette produktet ved kjøp over 3000 kr.*Kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Beskrivelse

Britax GO BIG² Sportsvogn er en brukervennlig og allsidig vogn som passer like bra i bymiljø som i naturen. Barnevognen har flere fleksible funksjoner, er enkel å klappe sammen og har god støtdemping. Det ergonomiske håndtaket gjør kjøringen både komfortabel og luksuriøs. Britax GO BIG² er en testvinnende barnevogn, takket være de fleksible funksjonene og brukervennligheten.

Britax GO BIG² har alle Britax GO-familiens enkle og populære funksjoner. Med den vendbare sittedelen og en høy liggestilling, kommer du nær barnet ditt. Sittedelen kan i tillegg slås ut til full liggestilling for maksimal komfort. Vognens store framhjul ruller fint på både brostein og skogstier, og fjæringen sørger for en myk trilletur. Framhjulene er roterbare, og utstyrt med fikseringslås. Bakhjulene er av gummi, og du trenger dermed ikke bekymre deg for punktering!

Barnevognen har avtakbart trekk, en romslig varekurv, justerbar sikkerhetssele og et integrert regntrekk. Vindtrekk, fronbøyle og CLICK & GO®-adaptere inngår. Den store kalesjen med SPF 50+ beskytter barnet ditt mot både regn og sol.

Du får i tillegg med en praktisk liggedel som passer til Britax Go vogner. Liggedelen gir en behagelig, full liggestilling og festes enkelt på vognen. Liggedelen er vattert, og har et mykt innerfôr samt en fukttransporterende madrass som holder barnet ditt tørt. Den store kalesjen med UPF 50+, og det medfølgende vindtrekket beskytter barnet ditt mot vær og vind.

- Ergonomisk og justerbart håndtak
- Avtakbart trekk som er enkelt å rengjøre
- Store hjul for allslags terreng
- Sittedel med full liggestilling
- Ekstra romslig varekurv
- Optimal fjæring
- Vendbar sittedel
- Justerbar fotstøtte
- Unik, rask og enkel sammenklapping
- Kan justeres for bruk fra nyfødt alder
- Integrert solbeskyttelse

Anbefalt alder: Fra 0 – 3 år.

Klikk deg inn på respektive produkt for mer informasjon!

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 905856

Bilder fra kunde