Silver Cross

Silver Cross Balmoral Barnevogn, Navy

Fri frakt
1 IGJEN
1 IGJEN
29 995 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Silver Cross Balmoral er en stilig og luksuriøs barnevogn med en unik design. Laget for hånd i Yorkshire ved hjelp av tradisjonelle metoder. Disse klassiske barnevognene har sett like ut i 135 år, med polerte kromdetaljer, store punkteringsfrie hjul og vakre detaljer som vatterte detaljer på liggedelen.

Den klassiske designen, sammen med høykvalitets detaljer, gjør barnevognen til et veldig luksuriøst valg. Liggedelen er myk og koselig, en herlig madrass følger med. Madrassen på liggedelen har en innebygd sittestøtte, slik at barnet ditt kan sitte opp når han eller hun blir nysgjerrig på omgivelsene. Liggedelens feste til rammen er patentert og garanterer en fantastisk gynging som vugger barnet ditt i søvn på en behagelig måte. Kurven under er romslig, den tåler en maksimal vekt på 10 kg.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10084916

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 20
Høyde (cm) 133
Lengde (cm) 125
Bredde (cm) 59
Justerbart håndtak Ja
Justerbar rygg Ja
Antall hjul 4
Vendbart sete Nei
Hjultype EVA
Vask Tørk av med fuktig klut
Vekt (kg) 37