Beemoo

Beemoo Move 2-in-1 Kombivogn Tilbehørspakke, Asphalt

Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
3 254 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Med denne tilbehørspakken får du et komplett reisesystem og andre praktiske tilbehør til barnets første leveår.

Move 2-i-1 kombivogn fra Beemoo er en fleksibel vogn som kan brukes til nyfødte og opptil 4 år. Kombivognen har en kombinert sitte- og liggedelsløsning, hvor du kan bruke spennene på undersiden til å gjøre sittedelen om til en liggedel på et blunk – og omvendt. Perfekt barnevogn som vokser med barnet, og en trofast følgesvenn gjennom de første årene.

- Justerbart kneleddshåndtak.
- Stor, avtakbar kalesje.
- Justerbar fotstøtte.
- Hjul i EVA.
- Roterbare hjul med fikseringslås.
- Romslig varekurv.
- Sikker fotbrems.
- Bilstoladaptere medfølger for et komplett reisesystem.
- Passende vindtrekk medfølger.
- Maksvekt: 22 kg.
- Anbefalt alder: fra nyfødt til 4 år.

Den medfølgende babybilstolen fra Beemoo er en sikker babybilstol for nyfødte og barn opptil 13 kg. Babybilstolen har en myk hodestøtte og pute samt polstrede seler for ekstra komfort. Stolen har et gripevennlig bærehåndtak og en uttrekkbar kalesje.

- Godkjent i henhold til ECE R44/04.
- Anbefalt alder: 0-3 år.

Pakken inkluderer også stellevesken Fantasie fra Petite Chérie – en praktisk stelleveske med romslige lommer, som hjelper deg med å holde orden på alt av nødvendigheter. Stellevesken er utstyrt med glidelås, justerbar skulderrem samt medfølgende barnevognskroker og stelleunderlag. Når vesken ikke brukes, kan den enkelt brettes sammen for lettvinn oppbevaring. Vesken passer like fint som en trendy hverdagsveske som stelleveske.

Du får også med et regntrekk i universalmodell, som passer både i kombivognens sitte- og liggemodus. Regntrekket har en vannsøyle på 5000 mm og er enkelt å sette på og ta av vognen. En praktisk oppbevaringsveske medfølger. Det medfølgende myggnettet har også en universell passform og er laget i nettingmateriale, noe som gir både deg og barnet ditt god sikt.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909942

Bilder fra kunde