Joolz Geo2 Duovogn, Marvellous Green
Joolz Geo2 Duovogn, Marvellous Green
Joolz Geo2 Duovogn, Marvellous Green
Joolz Geo2 Duovogn, Marvellous Green
Zoom

Joolz

Joolz Geo2 Duovogn, Marvellous Green

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
9 990 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Joolz Geo2 gir deg friheten til å ta med barnet på trilletur, uansett underlag. Med forbedret fjæring og lettmanøvrerte hjul, gir vognen en myk og komfortabel tur i tøffere terreng. Både ligge- og sittedelen har en ergonomisk design, som gir støtte til barnets rygg og nakke i alle posisjoner, slik at barnet alltid ligger og sitter komfortabelt i vognen.

Liggedelen har en komfortabel madrass med god pustekapasitet, som hjelper barnet med å holde riktig temperatur. Den er utstyrt med flere utfoldbare paneler, for å skape bedre luftsirkulasjon i vognen ved varme dager. Den store kalesjen beskytter mot sol og regn. Når du vil fjerne liggedelen, trykker du enkelt inn knappene på siden og løfter den av barnevognrammen.

Sittedelen er vendbar og utstyrt med en stor kalesje, som beskytter mot sol og regn. Kalesjen har i tillegg paneler i nettingstoff, for god luftsirkulasjon. Ryggstøtten kan justeres i flere posisjoner, slik at barnet sitter mest mulig komfortabelt, både som våken og sovende. Fotstøtten kan justeres i både høyden og lengden, slik at den vokser i takt med barnet. Sittedelen sitter dessuten perfekt i bordhøyde, noe som gjør at du kan bruke den som en barnestol på kaféer og restauranter.

Barnevognrammen har god fjæring og låsbare framhjul, som gjør den lett og komfortabel å trille. På undersiden finnes en stor varekurv, med god plass til alt du måtte trenge på turen.

- Lang brukstid
- Ergonomisk design
- Vendbar sittedel
- God luftsirkulasjon
- justerbart håndtak
- Låsbare framhjul
- Justerbar fotstøtte
- Justerbar ryggstøtte
- Romslig varekurv med maksvekt på 10 kg
- Stor kalesje

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg så henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 10062255

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 22
Høyde (cm) 115
Lengde (cm) 104,5
Bredde (cm) 61,5
Inkludert tilbehør Liggedel
Anbefalt tilbehør Parasoll
Koppholder
Vognpose
Regntrekk
Justerbart håndtak Ja
Justerbar rygg Ja
Høyde sammenslått (cm) 55
Lengde sammenslått (cm) 99
Bredde sammenslått (cm) 61,5
Framhjul Roterbare med lås
Bakhjul mål (cm) 30,5
Framhjul mål (cm) 19
Antall hjul 4
Vendbart sete Ja
Hjultype EVA
Garanti Livstid