Hauck

Hauck Rapid 4 Plus Trioset, Caviar/Beige

Fin førstevogn Fri frakt
10 IGJEN
10 IGJEN
2 999 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Rapid 4 Plus Trioset fra Hauck passer deg som ofte er på sprang! Takket være en smart og innovativ sammenleggingsmekanisme som gjør det enkelt med kun et eneste lite rykk felle sammen hele vognen og hendig bære den med deg.

I settet inngår det barnevogn med både sitte-og liggedel samt en babybilstol som kan plasseres direkte på vognens understell. Dette barnevognssettet gir deg alt du kan tenkes å trenge fra barnet er nyfødt og frem til hen er ca 3,5 år!

Rapid 4 Plus er en flott og lett barnevogn som er enkel å manøvrere takket være de svingbare fremhjulene og det justérbare håndtaket. Vognen har støtdemping som gir en behagelig ferd til og med på ujevnt underlag, og en praktisk håndbrems sørger for at hjulene låser seg ordentlig når det trengs. Understellet har Easy-Fix-system som gjør at du enkelt kan bytte mellom de ulike delene.

Liggedelen kan brukes allerede fra når barnet er nyfødt, og barnet ligger trygt og behagelig på den inkluderte madrassen. Også babybilstolen kan brukes fra fødselen av og gjør det enkelt for deg å flytte barnet ditt fra vognen til bilen uten å vekke hen. Med Haucks IsoFix-system er det like lett å få babybilstolen på plass i bilen som det er å klikke det fast på vognens understell! Babybilstolen gir maksimalt sidekollisjonsvern og har et sikkert 3-punktsbelte. Den er dessuten foret med trygt og behagelig PU-skum som lar barnet ditt sitte behagelig under hele reisen.

Når barnet ditt har blitt litt større og kan sitte på egenhånd kan du bruke den medfølgende sittedelen. Ryggstøtten kan lenes helt ned ved bruk av kun en hånd, og både fotstøtten og frontbøylen er justérbare. Den robuste kalesjen kan dras langt frem for å beskytte ditt barn mot vær og vind, eller bare for å stenge ute omverdens distraheringer når det er hviletid. Sittedelen er utstyrt med et 5-punktsbelte.

Rapid 4 Plus har dessuten en romslig varekurv og håndtaket kan høydejusteres for din komfort.


Type:Duovogn med babybilstol.
Vekt:9,3 kg.
Mål sammenklappet (hjul av): -
Mål sammenklappet:H30 x B54 x L84 cm.
Mål oppslått:H104 x B54 x L92 cm.
Sete og rygg:Sete B36 cm, ryggstøtte H45 cm.
Aldersanbefaling:0–3,5 år.
Maksimal belastning:15 kg (bagasje ikke inkludert).
Hjultype:Plasthjul.
Fronthjul:Svingbare (kan låses).
Antall hjul:4.
Justerbart håndtak:Ja.
Vendbart sete: -
Hvilestilling:Ja.
Inkludert tilbehør: -
Passende tilbehør: -
Travelsystem mulig:Ja.
Garantier:1 år.
Avtagbart trekk:Ja, på sittedelen og babybilstolen.
Vaskbart trekk:Vask av med svamp eller klut.

Art: 691363

Bilder fra kunde