Ergobaby Metro Compact Duovogn, Grå
Ergobaby Metro Compact Duovogn, Grå
Ergobaby Metro Compact Duovogn, Grå
Zoom

Ergobaby

Ergobaby Metro Compact Duovogn, Grå

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
4 498 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Cityvognen Metro er en praktisk og behagelig duovogn fra Ergobaby. Vognen er ultrakompakt, og passer perfekt for deg som beveger deg mye i bymiljø. Den er enkel å ta med på bussen eller på toget, og får plass i de minste stedene, slik som bagasjerommet og de fleste kabinhyller. Med liggedelen som følger med kan vognen brukes allerede fra fødsel, og du kan enkelt bytte den ut mot sittedelen når barnet vokser ut av liggedelen.

Metro er en sertifisert, ryggvennlig barnevogn utrustet med en myk og formbar sittepute, justerbar fotstøtte og full liggeposisjon – perfekt til hvilestunden. De store bakhjulene gir deg og barnet ditt en behagelig kjøreopplevelse, da vognen ruller mykt på alt fra brostein til fortauskanter. Den uttrekkbare kalesjen beskytter mot sol, vind og regn!

Sittevognen er enkel å felle sammen og bære med en hånd, slik at du alltid har en hånd fri til barnet ditt. Vognen har også en stor kurv, og et skjult rom på ryggen for oppbevaring av mobil eller lommebok. Trekket er avtakbart, og kan vaskes i maskin. Cityvognen Metro veier kun 6,3 kg og passer perfekt til hverdags, eller hvorfor ikke ta med den på neste reise!

Liggedelen har en behagelig liggeplass som gir den nyfødte babyen støtte og komfort under hele turen. Den ergonomiske dynen har en myk beskyttelse med multistøtte. Liggedelen er i tillegg utrustet med en stor kalesje som beskytter mot sol og vind samt en tosidig, vaskbar madrass i myk fleece på den ene siden og svalende meshmateriale på andre siden.

Klikk deg inn på respektive produkter for mer informasjon!

Art: 904761

Bilder fra kunde