EasyWalker

Easywalker Harvey² Premium Duovogn, Topaz Blue

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
6 688 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

EasyWalkers Harvey² er barnevognen som vokser sammen med familien. Den er utstyrt med et justerbart håndtak for å enkelt kunne justere barnevognen i høyden, samt en stor kurv under for oppbevaring av mat, stelleveske eller annet. Barnevognen er laget av lett aluminium. Den veier bare 10,8 kg og kan enkelt brettes sammen for praktisk oppbevaring.

Setet er reversibelt, har myk polstring og en fempunktssele, slik at barnet ditt sitter trygt og komfortabelt under hele turen. Rygglenet kan justeres i fire posisjoner, fotstøtten kan justeres i to posisjoner.

Liggedelen som inngår, kan du bruke allerede fra fødselen av. Den har en herlig og myk madrass, som barnet ligger godt og behagelig på. Den har en stor kalesje med god ventilasjon, tittehull og solskjerm. Liggedelen er enkel å montere på barnevognen, og krever ingen adaptere. Madrassen og trekket kan vaskes i maskin.

- Lett vekt
- Fempunkts sele
- Romslig kurv
- Vendbart sete
- Justerbart håndtak
- Stor kalesje med kikkhull, ventilasjon og solskjerm

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art: 906957

Bilder fra kunde